2018-10-16 07:18:52
Φωτογραφία για Ο Αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος στην ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ!
Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου στη Λάρισα η ημερίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), με θέμα »Προβλήματα των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων – Προοπτικές Επίλυσής τους».

Η συγκεκριμένη ημερίδα μετά από απόφαση του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ, επιλέχθηκε να γίνει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα την Λάρισα, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν Στρατιωτικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία, από κάθε μέρος της Ελλάδας μειώνοντας τις αποστάσεις μετακίνησής τους.

Ένα τόσο μεγάλο γεγονός για τον Στρατιωτικό συνδικαλισμό που έχει ως κύριο στόχο να ενημερώσει τα στελέχοι των Ενόπλων Δυνάμεων για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν τους ίδιους αλλά και τις οικογένειές τους, θα συντονίσει αλλά και θα εκφέρει την άποψή του πάνω στα φλέγοντα θέματα, ο έγκριτος δημοσιογράφος και παρουσιαστής ενημερωτικής εκπομπής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Γιώρος Αυτιάς.


Μεγάλη Τιμή για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), είναι η αποδοχή της πρόσκλησης από τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, του Πτεράρχου (Ι) Γρηγόρη Πρεζεράκου, ο οποίος δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει την βάση της Στρατιωτικής οικογένειας, θα δώσει το παρόν στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στον κύριο τόπο διαμονής του και θα απευθύνει χαιρετισμό. 

Επίσης ένας από τους πλέον γνωστούς ανθρώπους αυτής της χώρας κυρίως μέσα από ενημερωτικές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης ο οποίος θα παρευρεθεί και αυτός σε αυτήν την ιστορική ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ, είναι ο οικονομολόγος- φοροτεχνικός κ. Χρήστος Κρίγκας.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτρης Ρώτας δεν θα μπορούσε φυσικά να μην συμπληρώσει το πάνελ με την παρουσία του και να δώσει το »λάκτισμα», αναφέροντας όλα τα θέματα – προβλήματα των Στρατιωτικών τα οποία καταφτάνουν καθημερινά στη Ομοσπονδία μέσω των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, έτσι ώστε να αναλυθούν από τους καλεσμένους μέσω συζήτησης με το κοινό.

Από πληροφορίες του έχουμε τις επόμενες μέρες ίσως ανακοινωθεί ακόμα ένα όνομα έκπληξη από την ΠΟΜΕΝΣ, ο οποίος θα συμμετέχει στην ημερίδα, κάνοντας έτσι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική την εκδήλωση στη Λάρισα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους Στρατιωτικούς να μάθουν κάποια πράγματα για την καθημερινότητά τους, για το μέλλον τους στο στράτευμα, αλλά και να ρωτήσουν για ότι τους απασχολεί έτσι ώστε να πάρουν απαντήσεις από τους πλέον έμπειρους ανθρώπους πάνω σε εργασιακά θέματα.

Η ΠΟΜΕΝΣ δείχνει για ακόμα μία φορά ότι προσπαθεί να είναι δίπλα στον κάθε συνάδερφό της, να ακούει από κοντά τα προβλήματά του και μέσα από την υγιεί ενημέρωση να δείχνει σε όλους τον σωστό δρόμο πάνω στην θεσμική εκπροσώπηση των Στρατιωτικών.

Μία από τις σπάνιες ευκαιρίες για όλους η ενημερωτική ημερίδα της Λάρισας, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανένας εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στρατιωτικός και όχι μόνο.

ΠΗΓΗ: http://www.defence-issues.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ