2018-10-16 11:09:21
Φωτογραφία για Πυροβόλησαν 13χρονο βοσκό στην Ξάνθη
Το όπλο με το οποίο τον πυροβόλησε ήταν κατά πάσα πιθανότητα αεροβόλο κι έτσι δεν διέτρεξε κίνδυνο η ζωή του 13χρονου παιδιού

Τις ικανότητές του στην σκοποβολή με κινούμενο στόχο ήθελε να δοκιμάσει κάποιος ασυνείδητος στην περιοχή της Λευκόπετρας στην Ξάνθη και έβαλε στο σημάδι ένα… ανήλικο βοσκό που οδηγούσε τα πρόβατα του κοπαδιού του πίσω στο μαντρί τους!

Ευτυχώς, το όπλο με το οποίο τον πυροβόλησε ήταν κατά πάσα πιθανότητα αεροβόλο κι έτσι δεν διέτρεξε κίνδυνο η ζωή του 13χρονου παιδιού, που πάντως αισθάνθηκε ένα πόνο στην αριστερή πλευρά του στήθους του χωρίς να καταλάβει που οφειλόταν! Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, το είπε στη μητέρα του και εκείνη είδε μια μικρή πληγή πάνω στην κοιλιακή χώρα!

Αμέσως μετέφερε τον γιο της στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα είχε προκληθεί από βλήμα, το οποίο δεν βρέθηκε στο σώμα του, πιθανότατα γιατί έπεσε στο έδαφος έχοντας χάσει την ισχύ του. Πάντως, το αγόρι παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία στην Χειρουργική κλινική, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν ίχνη που μπορεί να τους οδηγήσουν στον δράστη.

Μάνος Τσαγκαράκης 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ