2018-10-16 12:05:16
Φωτογραφία για ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ: Αγένεια στο MY STYLE-Φταίει το Nomads ή ο ΑΝΤ1; -Αδικείται το ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ-Η Ντορέττα σε πρωινό; -Ευχάριστο το ΤΑΙΡΙ-Εκπέμπει SOS το ''Bake off''
Η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ ,πιστή στο ραντεβού της και αυτή τη βδομάδα, είναι μαζί σας κ' έτοιμη να ...ρίξει πολλές τηλεοπτικές μπαλοθιές!  

Ας ξεκινήσουμε #ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πρώτη: ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ MY STYLE ROCKS

Δεν συνηθίζω να εκνευρίζομαι με ό,τι τηλεοπτικό βλέπω, προσπαθώ να...κλείνω τα μάτια και να έχω υπομονή .Όμως, είναι κάποιες στιγμές που βλέπω τηλεοπτικά...διαμάντια, και βγάζω αφρούς!  

Χθες το απόγευμα, χωρίς να το θέλω, ξεχάστηκα στη συχνότητα του Σκάι. Ήταν γύρω στις 16.20, ώρα δηλαδή που κάνουν κατάληψη στην οθόνη μου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η παρέα της. Μια από τις διαγωνιζόμενες είχε κληθεί να επιλέξει ντύσιμο για κάποια ροκ συναυλία, ωστόσο, οι επιλογές της απείχαν παρασάγγας από κάτι τέτοιο- έτσι ισχυρίστηκε η επιτροπή.Ο κύριος Κουδουνάρης, όμως, έχει την εντύπωση μάλλον πως δίνει...πτυχίο σε φοιτητή Πυρηνικής Φυσικής, κι έτσι...ποιος είδε τον Στέλιο και δεν τον φοβήθηκε! Ωρυόταν από τον ...θρόνο τού κριτή, απευθυνόμενος στη διαγωνιζόμενη, λέγοντας πως το κοινό αφιερώνει 10 λεπτά από τον χρόνο του για να δει τι θα βάλει π.χ. σε έναν γάμο, σε μια συναυλία.., και δεν μπορείς, είπε, να βάζεις ό,τι θες. Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα-λογικό.  


Είπε κανείς στον κύριο Κουδουνάρη, και στον κάθε Κουδουνάρη, πως βάζω (καλά, όχι εγώ...) Σπυροπούλου για να δω τι θα βάλω στη βάφτιση που έχω να πάω;  Είπε κανείς στον κύριο Κουδουνάρη , πως επειδή εκείνος εκνευρίζεται ,έχει το δικαίωμα να κάνει μια κοπέλα να κλαίει ,από τη στιγμή που βρίσκεται απλά σε ένα...απλό παιχνίδι ψυχαγωγίας και όχι σε διαγωνισμό που αναδεικνύει μοντέλα ή σχεδιαστές μόδας, κι άρα εκεί ,άντε να δικαιολογούσα την αυστηρότητα; 

Το...Mάη στάηλ ροξ είναι σκληρό και με πολλή αγένεια, και το χειρότερο είναι πως οι ίδιοι δεν έχουν καν αντιληφθεί πού βρίσκονται! Τίποτα λιγότερο δεν έχω να πω...  

Υ.Γ.: Κάποτε είχα χαρακτηρίσει μια εκπομπή (υπάρχει ακόμα...) ενός καναλιού ως ''εξάμβλωμα τηλεοπτικό'', γιατί δεν προσέφερε απολύτως τίποτα. Και τότε το τηλέφωνο πήρε φωτιά γιατί λέει θίχτηκαν. Θα επαναλάβω τον χαρακτηρισμό, αυτή τη φορά για το My Style Rocks, διότι χωρίς δεύτερη σκέψη, το εν λόγω πρότζεκτ ούτε ψυχαγωγία προσφέρει, ούτε τη μόδα υπηρετεί. Το τηλέφωνό μου είναι ανοικτό...  

#MΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη: ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ NOMADS ή Ο ΑΝΤ1;

Προσωπικά δεν είμαι θιασώτης των ριάλιτι, και δη εκείνων που υποβάλλουν τον άνθρωπο σε δοκιμασίες, όπως σωματική εξάντληση, πείνα, δίψα...Survivor, Νomads κ.λπ., ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, κι άρα το δικό μου ''μπράβο'' τα εν λόγω κανάλια για την επιλογή τους δεν θα το δουν. 

Ανεξαρτήτως, όμως, τυπολογίας προγράμματος, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ το άρτιο αποτέλεσμα που -κυρίως φέτος-έβγαλε ο ΑΝΤ1 .Τo NOMADS σού προσφέρει μαγευτικές εικόνες, έχει ένα προσεγμένο μίγμα χαρακτήρων που και γκελ μπορούν να κάνουν, και ατάκα έχουν , και εκρήξεις-αυτό θέλει το ριάλιτι-, έχει έναν παρουσιαστή (Σάββας Πούμπουρας) που ξεφεύγει από τα κλασικά μοτίβα , είναι άνετος, ξέρει να παίξει με τον διαγωνιζόμενο, έχει στρωτό λόγο-δεν ισχύουν τα ίδια και για τον...συμπαρουσιαστή! Αν αγαπάς τα ριάλιτι, τότε μπορείς να δεις Nomads,σου δίνει όσα θες, δεν είναι πρόχειρο, δεν είναι ''ψεύτικο''.  

Ωστόσο, αν και το παιχνίδι είναι στον αέρα μόνο για μια εβδομάδα κ' άρα είναι κάτι παραπάνω από νωρίς για συμπεράσματα και άλλα τέτοια, νομίζω πως επιβεβαιώνομαι. Τα νούμερα δεν είναι καλά-έχουν πιάσει πάτο! Φταίει το NOMADS ή ο ΑΝΤ1;

Δεν φταίει ούτε το Nomads, ούτε το στήσιμο του καναλιού, αλλά ούτε κι...ο ανάδρομος Ερμής! Ο κόσμος δεν θέλει ΚΑΙ αυτή τη σεζόν ένα ακόμη ριάλιτι επιβίωσης-περιπέτειας. Το ''μπαμ'' του Survivor ήταν ένα και δεν ξανάρχεται αν δεν προκύψει κάτι ανατρεπτικό ή αν δεν περάσει μια 5ετία! Να σας θυμίσω πως το 2 Survivor πήγε άπατο-για τα μεγέθη του ,εννοώ. Πόσο μάλλον το 2o Nomads, που πια έρχεται καταϊδρωμένο. 

Ο ΑΝΤ1 επανέλαβε το λάθος να ξαναβγάλει στον αέρα μια συνταγή, που ναι μεν του πέτυχε -γιατί εννοείται πως το 1ο πέτυχε-, αλλά δεν ήταν τόσο ''δυνατή'' για να υπάρξει και δεύτερη.Πάμε για άλλα...

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τρίτη:

ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ

Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει την προσπάθειά του να μπει στη μυθοπλασία ,κι έτσι, μετά το σίριαλ του Στράτου Μαρκίδη,ρισκάρει φέτος με το Όσο έχω εσένα, της Ρένας Ρίγγα. Αν μιλήσουμε βάσει αριθμών, η προσπάθεια του καναλιού κάθε άλλο παρά επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Δύσκολα το κοινό θα γυρίσει να δει μια σειρά στον σταθμό εκείνο, που μέχρι τώρα έχει ταυτιστεί με την Ενημέρωση, και-συμπεριλαμβάνοντας και τα 2 τελευταία έτη-με τα σόου.  

Αυτό ,όμως, δεν αναιρεί το πόσο ποιοτικό είναι το φετινό σίριαλ του καναλιού. Βλέποντας το ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ, σίγουρα δεν μιλάω για πρωτοτυπία από άποψη σεναρίου. Μια ματιά να ρίξει κανείς απέναντι στον Alpha ή πίσω στις σειρές του Mega, καταλαβαίνει πως ,με το κριτήριο αυτό, η σειρά δεν έπρεπε επ' ουδενί λόγω να βγει.  

Όμως, στη σειρά συναντώ ένα πολύ δυνατό καστ, ανιχνεύω γρήγορη ροή, απολαμβάνω άψογους διαλόγους που εντείνουν το ενδιαφέρον ,''γνωρίζω'' καθαρούς χαρακτήρες, ενώ και η σεναριογράφος, Ρένα Ρίγγα, έχει φροντίσει να δώσει πολύ καλές ατάκες που ''μένουν''. Ακόμη , σε αισθητικό επίπεδο το σίριαλ δεν υστερεί. Έχει πολύ καλή φωτογραφία αλλά και εικόνα.  

Εν ολίγοις, εκτιμώ πως το ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ τελικά αδικείται. Ίσως η ζώνη 4-5 να βοήθαγε...

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τέταρτη: Η ΝΤΟΡΕΤΤΑ...ΣΕ ΠΡΩΙΝΟ;

Κι αν με ρωτήσετε και εγώ θα έπρεπε να απαντήσω στο ερώτημα ''ποιο πρόσωπο σου λείπει από την τηλεόραση'' ή ''ποιο πρόσωπο ,τέλος πάντων, θα ήθελες να ξαναδείς;'',σίγουρα δεν θα απαντούσα μονολεκτικά. Ωστόσο, μια και το είδα χθες καλεσμένο στη Φαίη, θα σας απαντούσα πως μου λείπει τηλεοπτικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.  

Είναι μια περσόνα που με κέρδισε όταν, με...νύχια και με δόντια, παρουσίαζε το θρυλικό πρωινάδικο, ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ, του Mega. Μπορεί η εκπομπή να μην ήταν ...των δικών μου απαιτήσεων και προσωπικά τη θεωρώ ακόμη και τώρα εντελώς προχειροδουλειά, μέσα από αυτή,όμως, η Ντορέττα ξεδίπλωσε αρκετές πτυχές της. Στο πρωινό η παρουσιάστρια ήταν χωρίς αμφιβολία εξαιρετική. Έχει ήρεμη παρουσία, φιλικό πρόσωπο, είναι μανούλα, είναι όμορφη...Μπόρεσε να σταθεί αξιοπρεπώς στην πρωινή ζώνη, και ,χωρίς να αγνοώ τις μετέπειτα δουλειές της ( Εδώ, Κάνε παζάρι SURVIVOR Πανόραμα), εκτιμώ πως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι η ιδανική επιλογή για ένα κανάλι που θέλει ανοικτή πρωινή ζώνη.  

Η Ντορέττα σε πρωινό,ξανά; Ναι, ασυζητητί...

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πέμπτη:

Ευχάριστο το ''Ταίρι''

Μετακόμισε αυτό το Σαββατοκύριακο και το ''Ταίρι'' του Τόνι Σφήνου. Έκατσα να το χαζέψω, λίγο το απόγευμα του Σαββάτου που ήταν κάπως...χειμωνιάτικο, λίγο ότι είμαι λάτρης των τηλεπαιχνιδιών, ε ,έβαλα ΑΝΤ1. Προσωπικά, και το έχω γράψει, όχι δεν πίστευα στο πρότζεκτ και δη στο πρόσωπο που επέλεξε για παρουσιαστή ο ΑΝΤ1 ,αλλά το θεωρούσα...άκυρο!

Το ''Ταίρι'' ,ωστόσο, και ο παρουσιαστής του είναι πολύ καλές επιλογές. Γέλιο,χιούμορ, και...παιχνιδιάρικες δοκιμασίες που δεν σε κάνουν να βαριέσαι, αλλά κι ένας Σφήνος που ξεφεύγει τελείως από την κλασική συνταγή παρουσιαστή, είναι μερικά συστατικά του τηλεπαιχνιδιού, που μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά τα απογεύματα. Ευχάριστο το ''Ταίρι''...  

#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_έκτη:

ΕΚΠΕΜΠΕΙ...SOS ΤΟ BAKE!

Ένα από τα πολύ καλά τηλεοπτικά προϊόντα της φετινής σεζόν είναι ,όπως κι έχω γράψει σε προηγούμενη ΜΠΑΛΟΘΙΑ, το Bake off του Alpha. Το παιχνίδι ζαχαροπλαστικής, αν και ξεκίνησε με ικανοποιητική τηλεθέαση, επεισόδιο με το επεισόδιο διαπιστώνουμε πως χάνει όλο και πιο πολύ, κι έχουμε φτάσει την περασμένη Κυριακή να κάνει μόλις 12%! 

Εν ολίγοις,τo ΒΑΚΕ ΟFF εκπέμπει...SOS , και πριν το κάψουν τελείως,και είναι κρίμα, νομίζω είναι επιτακτική η αλλαγή μέρας. Η επιλογή του Σαββάτου μετά τη Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι ιδανική, τόσο από άποψη lead in όσο και ανταγωνισμού...

Αυτά είχε να σχολιάσει και να επισημάνει και σήμερα η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ!

Ραντεβού την άλλη Τρίτη, εδώ στο tvnea!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ