2018-10-16 15:20:27
Φωτογραφία για Τα πυρά στο νέο My Style Rocks...
Μπορεί η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να μη βρίσκεται πλέον στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, ωστόσο δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της για το show μόδας του ΣΚΑΪ.

Η κριτής του πρώτου "My Style Rocks" βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο "Happy Day" και μίλησε για τον φετινό κύκλο του show, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον χαρακτήρα του reality που έχει αποκτήσει φέτος το παιχνίδι, αλλά και τους λόγους που δεν βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές.

«Φέτος δεν μου έγινε πρόταση. Θεωρώ ότι το κόνσεπτ ήταν τελείως διαφορετικό, απ' ότι έχει φανεί, οπότε δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή επιλογή. Νομίζω ότι είναι διαφορετική η προσέγγιση. Είναι λίγο πιο fun ίσως, έχει περισσότερη δόση reality. Πέρυσι δεν είχε τόσο ξεκατίνιασμα. Τα κορίτσια που συμμετείχαν ήταν ανεπηρέαστες και είχαν εστιάσει στο styling. Φέτος έχουν καταλάβει τη δυναμική και ίσως δίνουν περισσότερο βάρος στο τηλεοπτικό παρά στο styling» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξαν «στημένοι» καβγάδες με τη Ραμόνα, οργανωμένοι από την παραγωγή, η στιλίστρια ξεκαθάρισε πως «δεν συνέβη κάτι τέτοιο και απ' όσο γνωρίζω ήταν τελείως προσωπικό και είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός. Κατευθυνόμενα πράγματα δεν υπήρξαν».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ