2018-10-16 22:13:10
Φωτογραφία για Ο θρυλικός player winamp επιστρέφει ξανά μετά από εξι χρόνια
Ο media player ο οποίος έγινε ο κύριος player για τα Windows, έκλεισε το 2013. Έξι χρόνια αργότερα, η διοίκηση της υπηρεσίας ανακοίνωσε την επιστροφή της στην αγορά. Λεπτομέρειες σχετικά με τη δήλωση δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της TechCrunch.

Με την επιστροφή του Winamp στην αγορά των συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων, η εταιρεία κατέχει το προϊόν Radionomy. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της, το Winamp θα επανεκκινηθεί με τη μορφή μιας ενιαίας κινητής πλατφόρμας για εργασία με υπηρεσίες streaming, podcasts και συνδρομές. Η απελευθέρωση του ενημερωμένου προγράμματος αναπαραγωγής θα πραγματοποιηθεί το 2019 και θα κυκλοφορήσει και η επιφάνεια εργασίας του.

Αυτή θα είναι μια εντελώς νέα έκδοση. Δεδομένης της κληρονομιάς του Winamp, αλλά με τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια πλουσιότερη εμπειρία ακρόασης. Μπορείτε να ακούσετε όχι μόνο το MP3 που έχετε στο σπίτι, αλλά και αυτό που υπάρχει στο σύννεφο, τα podcast, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς συνεχούς ροής και τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει.


Τα στελέχη της Radionomy σημείωσαν επίσης ότι βλέπουν ένα αίτημα κοινού για περιεχόμενο από διαφορετικές υπηρεσίες σε ένα μέρος. Αυτό θα επιδιώξει το νέο Winamp του 2019, το οποίο, σύμφωνα με τους προγραμματιστές, θα λειτουργήσει με βάση την αρχή μιας ενιαίας ακρόασης σε όλες τις συσκευές.

Το Winamp ξεκίνησε το 1997. Τρία χρόνια αργότερα, ο αριθμός των ακροατών της ξεπέρασε τα 25 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Το πρόγραμμα λόγω της δημοτικότητάς του έχει γίνει ο θρυλικός παίκτης για τα Windows. Το γεγονός ότι το Winamp θα κλείσει, έγινε γνωστό το 2013. Παρόλα αυτά, ο παίκτης εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από περίπου 100 εκατομμύρια άτομα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ