2018-10-17 22:34:46
Φωτογραφία για Παραίτηση Κοτζιά: Έκτακτη συνεδρίαση των μελών του «Πράττω»
Η παραίτηση Κοτζιά έρχεται μετά την αποπομπή από την κυβέρνηση του Νίκου Τόσκα, που είναι επίσης μέλος της Κίνησης - Αναζητείται νέα στρατηγική

Σε έκτακτη συνεδρίαση κλήθηκαν τα μέλη της Κίνησης Πράττω, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της, Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών.

Σημειώνεται ότι η συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ Κίνηση έχει τρεις βουλευτές,  τον Νίκο Τόσκα που αποπέμφθηκε από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και τη  Γεωργία Γεννιά, ενώ ο Νίκος Κοτζιάς έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση θα γίνει αύριο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Κοτζιάς συναντήθηκε ήδη σήμερα το απόγευμα με την κ.Γεννιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος θα τεθεί η χάραξη νέας στρατηγικής από την Κίνηση, με δεδομένο ότι πλέον δεν εκπροσωπείται στην κυβέρνηση, ενώ στέλεχός της ήταν και ο αποπεμφθείς μετά τις φονικές πυρκαγιές γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης.

Ο Νίκος Κοτζιάς, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια από την Κρήτη, όπου θα βρίσκεται την Δευτέρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ