2018-10-18 11:54:46
Φωτογραφία για Που οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή ΒΟΕΑ για το έτος 2018;
Κι εκεί που λέγαμε ότι αρχίζει να ομαλοποιείται από πέρυσι η χορήγηση του ΒΟΕΑ στα δικαιούχα τέκνα έρχεται το 2018 να αναδειχθεί πρωταθλητής στην καθυστέρηση.

Την ίδια περίοδο του 2014 είχαν εξοφληθεί οι δικαιούχοι μέχρι και το μήνα Σεπτέμβριο, ενώ το 2018 ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί ούτε οι δικαιούχοι του Ιανουαρίου. Εκτιμάται ότι η ευθύνη βαραίνει τα συναρμόδια Υπουργεία (ΥΠΕΘΑ και Οικονομικών) και όχι το ΜΤΣ, αλλά ας μας ενημερώσει. Τι συμβαίνει πάλι με το ΒΟΕΑ; Για την ιστορία έχουμε 17 Οκτωβρίου 2018και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή του Ιανουαρίου 2018. Που οφείλεται αυτή η μεγάλη καθυστέρηση;

2 Νοεμβρίου 2017είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Ιούνιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

1 Νοεμβρίου 2016είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Μάρτιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.


2 Νοεμβρίου 2015είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Μάιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τον μήνα Ιούνιο.

4 Νοεμβρίου 2014είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο και ξεκινούσε η διαδικασία για τον μήνα Οκτώβριο.

22 Οκτωβρίου 2013είχε ολοκληρωθεί η πληρωμή των ΒΟΕΑ μέχρι και όσους αιτήθηκαν τον μήνα Ιούνιο και ξεκινούσε η διαδικασία για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης

Σημείωση: Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι είναι το ΒΟΕΑ και για να μην νομίζουν ότι πρόκειται για επιπλέον παροχή και προνόμιο, ενημερώνω ότι είναι χρήματα των γονέων που αποταμιεύονταν, μήνα με το μήνα, στα Μετοχικά Ταμεία και αποδίδονται στα τέκνα τους με τη συμπλήρωση των 25 ετών.

(ΠΗΓΗ: apostolospapaparisis.blogspot.com)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ανακοίνωση ΜΤΣ για Καταβολή ΒΟΕΑ μηνός Ιανουαρίου 2018
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ