2018-10-18 17:54:24
Φωτογραφία για Απασχόλησαν γυναίκα που μάζευε χόρτα στα Χανιά και της έκλεψαν το αυτοκίνητο
Όταν την πλησίασαν ένας 38χρονος και μια 32χρονη και άρχισαν να τη ρωτούν πώς επιλέγει τα χόρτα που μάζευε αποσπώντας την προσοχή της, τρεις συνεργοί τους βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο αυτοκίνητο και να γίνουν... καπνός

Ούτε στα χειρότερα όνειρά της δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που της συνέβη ενώ μάζευε χόρτα από μια αγροτική τοποθεσία στο χωριό Κάμποι Κεραμειών των Χανίων, μια 66χρονη γυναίκα που είχε αφήσει λίγο πιο πέρα το Ι.Χ. αυτοκίνητό της ξεκλείδωτο και με τα κλειδιά στη μίζα.

Όταν την πλησίασαν ένας 38χρονος και μια 32χρονη και άρχισαν να τη ρωτούν πώς επιλέγει τα χόρτα που μάζευε αποσπώντας την προσοχή της, τρεις συνεργοί τους βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο αυτοκίνητο και να γίνουν... καπνός!

Και ενώ το ζευγάρι που την απασχολούσε έσπευδε να εξαφανιστεί, η άτυχη οδηγός ειδοποιούσε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν οι τρεις δράστες της κλοπής, ένας 30χρονος, ένας 33χρονος και ένας 44χρονος, ενώ λίγο αργότερα άνδρες του Τ.Α.Ε. πέρασαν χειροπέδες και στο ζευγάρι των συνεργών τους. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ το αυτοκίνητο αποδόθηκε στην 66χρονη με όλα τα προσωπικά αντικείμενα και τα έγγραφα που υπήρχαν μέσα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ