2018-10-18 20:09:13
Φωτογραφία για Δείτε τους Πίνακες με αναδρομικά στελεχών ΕΔ-ΣΑ και αποστράτων που δημοσιεύθηκαν το δίμηνο Σεπ-Οκτ 2018 στον Τύπο
Επειδή υπάρχει δικαιολογημένη σύγχυση, αλλά και αγωνία από πολλά στελέχη ΕΔ-ΣΑ, παραθέτουμε παρακάτω, κατά χρονολογική σειρά, ότι άρθρο και πίνακες, σχετικά με τα αναδρομικώς οφειλόμενα σε στρατιωτικούς-ένστολους και αποστράτους, έχει δημοσιευθεί το τελευταίο δίμηνο (Σεπ-Οκτ 2018) από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Τα συμπεράσματα δικά σας:

1. Σε άρθρο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ στον Ε.Τ. στις 22/09/2018 (σχετική ανάρτηση μας ΕΔΩ) δημοσιεύθηκαν οι παρακάτω πίνακες με τα αναδρομικά ποσά (Β.Μ.-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) που πρέπει να επιστραφούν στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε επικοινωνία που είχε το ιστολόγιο μας με τον συντάκτη του παρόντος άρθρου κ. Γιώργο Παλαιτσάκη (βλ. παρακάτω) μας απάντησε τα παρακάτω σχετικά με το βαθμό του Λοχία (και αντίστοιχοι): «Για τον βαθμό του Λοχία, έχω διαπιστώσει από παλιά ότι η αλλαγή που έγινε στο μισθολόγιο το 2012 επηρέασε με ελάχιστη αύξηση τον βασικό μισθό του σε αντίθεση με όλους τους άλλους βαθμούς της ιεραρχίας, όπου υπήρξε μείωση βασικών μισθών. Συνεπώς με την επαναφορά στα επίπεδα του 2012 δεν προκύπτουν αυξήσεις και αναδρομικά ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ στον συγκεκριμένο βαθμό (το 0 στις αυξήσεις και τα αναδρομικά εμφανίζεται μόνο στον βασικό μισθό κι όχι και στα επιδόματα του συγκεκριμένου βαθμού)».


2. Σε άρθρο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις 10/09/2018 (σχετική ανάρτηση μας ΕΔΩ) δημοσιεύθηκε ο παρακάτω πίνακας με τα αναδρομικά ποσά και για αποστράτους:

3. Σε άρθρο των ΝΕΩΝ στις 06/10/2018 (σχετική ανάρτηση μας ΕΔΩ) δημοσιεύθηκε το παρακάτω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΡΑΦΗΜΑ-ΠΙΝΑΚΑΣ:

4. Σε άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, στην  εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, στις 06/10/2018 (σχετική ανάρτηση μας ΕΔΩ) δημοσιεύθηκε ο παρακάτω πίνακας που περιέχει εκτός από τον Β.Μ. και επιδόματα (εξομάλυνσης, επιχειρησιακής ετοιμότητας, ειδικών συνθηκών κ.λπ.):

5. Στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Happy Day», την 17/10/2018, o Δήμος Βερύκιος, μετέδωσε ότι την 1η Νοεμβρίου κατατίθεται προς ψήφιση στη ΒτΕ η σχετική νομοθετική ρύθμιση για τα αναδρομικά στελεχών ΕΔ-ΣΑ, τα οποία θα δοθούν εφάπαξ και άμεσα (σχετική ανάρτηση μας ΕΔΩ). Δημοσιεύθηκε ο παρακάτω πίνακας με τα αναδρομικά ποσά:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ