2018-10-19 11:27:42
Φωτογραφία για Καναδάς: «Ξεπούλησε» από την πρώτη μέρα η κάνναβη στα μαγαζιά!
 «Άνοιξα στις 12 τα μεσάνυχτα το μαγαζί και στις 4:20 είχα ήδη ξεμείνει από κάνναβη, είτε το πιστεύετε είτε όχι», δηλώνει ένας από τους νόμιμους πωλητές κάνναβης

Δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει ένα 24ωρο από τη νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά και πολλά μαγαζιά «ξέμειναν» από εμπόρευμα.

Ο Καναδάς έγινε η δεύτερη χώρα στον κόσμο, μετά την Ουρουγουάη, που νομιμοποιεί την κατοχή και χρήση μαριχουάνας για διασκέδαση.

Η εθνική αγορά κάνναβης άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης, εν μέσω ερωτημάτων σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία, τον νόμο και τη δημόσια ασφάλεια.

Παρ' όλα αυτά, το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε πολλούς Καναδούς να δημιουργήσουν ουρές ατελειώτες έξω από τα μαγαζιά όπου υπήρχε κάνναβη προς πώληση.

«Τα νέα για μένα είναι πολύ κακά, άνοιξα στις 12 τα μεσάνυχτα το μαγαζί και στις 4:20 είχα ήδη ξεμείνει από κάνναβη, είτε το πιστεύετε είτε όχι», δήλωσε ένας από τους νόμιμους πωλητές κάνναβης στους CBC News, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε με τίποτα να προβλέψει την τεράστια απήχηση του ναρκωτικού αυτού στους πολίτες.

Χριστίνα Χαραλαμπίδου
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ