2018-10-20 15:39:54
Φωτογραφία για Κορυφαία κίνηση πανικού του δημάρχου κ. Αποστολάκη - Δείτε την απάντηση που έδωσε στο πρόεδρο του Θυρρείου!
        Για δεύτερη φορά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και υπό το κράτος πανικού, καθώς φαίνεται, επιτίθεται ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης κατά του δραστήριου προέδρου του Θυρρείου κ. Χρήστου Παλούκη.

        Αντί ο Δήμαρχος να απαντήσει σε όσα καταγγέλει ο κ. Χρήστος Παλούκης περί αντικανονικών διαδικασιών και ευνοιοκρατίας για την συντήρηση αγροτικού δρόμου, του επιτίθεται με πρωτοφανή τρόπο γράφοντας στο facebook, την καφενειακού τύπου δήλωση: "Επειγόντως να τον δει γιατρός".

Ένας αναγνώστης απο τη Βόνιτσα οργισμένος μας γράφει: 

     "Βλέποντας ότι χάνει έδαφος και δέχεται βέλη απο παντού για την κακοδιαχείρηση ο κ. Αποστολάκης, αποδεικνύει τον πανικό και το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

      Αφού δεν μπόρεσε ο κ. Αποστολάκης να απαντήσει στα ερωτήματα περί αντικανονικών διαδικασιών και ευνοιοκρατίας, προσπαθεί με χυδαιολογίες του στυλ: ότι απαιτείται «ιατρική στήριξη» προς τον κ. Χρήστο Παλούκη, για να δημιουργήσει εντυπώσεις υποτιμώντας την νοημοσύνη των Θυρρειωτών και των Δημοτών. Είναι εξάλλου προφανές ότι τα αγαπημένα του σπορ είναι η λάσπη και ο αποπροσανατολισμός.


        Η αγωνία του εντείνεται βλέποντας να ξεφυτρώνει νέα υποψηφιότητα επιστήμονα που διεκδικεί το δήμο, ενω ο Κώστας Τριαντακωνσταντής καθημερινά αποκαλύπτει κρούσματα κακοδιαχείρισης και όπως φαίνεται ο δήμαρχος δεν δύναται να διαχειριστεί! 

      Το ατόπημα του Δημάρχου επιβεβαιώνει ότι η δημοτική αρχή είναι σκορποχώρι...."....
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ