2018-10-21 23:11:21
Φωτογραφία για Οι Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας για τον Άγιο Αρτέμιο
Διαβάστε την ανακοίνωση τών Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Η 20η Οκτωβρίου, «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου

και της προσφοράς του Σώματος προς της χώρα και την κοινωνία. Παράλληλα, την ίδια ημέρα τιμάται και ο προστάτης του Σώματος Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος.

Με ιδιαίτερη επισημότητα και λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, στις 20-10-2018 στην Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο του εορτασμού, το πρωί της 20-10-2018, τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, όπου παρέστησαν σύσσωμη η Αστυνομική ηγεσία της Θεσσαλονίκης, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, πολιτικοί και πολιτειακοί εκπρόσωποι, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Τοπικών Φορέων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι του Σώματος και εν ενεργεία Αστυνομικοί. Η Ένωσής μας εκπροσωπήθηκε δια του ‘Α Αντιπροέδρου της, Κουκουφίκη Σταύρου, του Γενικός Γραμματέας, Γιαρισκάνη Πέτρου και του Ταμία, Μπάμπαλη Εμμανουήλ.


Στην συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών, στη Λ. Στρατού. Εκ μέρους της  Ένωσής μας, στεφάνι κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος.

Ακολούθως όλοι μετέβησαν στην Λέσχη Φρουράς όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

   ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης                                                          ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ