2018-10-21 23:45:34
Φωτογραφία για Δράμα ο Ολυμπιακός, αποχαιρετά το πρωτάθλημα
Τραγικός Ολυμπιακός στο Ηράκλειο, ο χειρότερος που έχουμε δει με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, έχασε δίκαια με 1-0 από ομάδα επιπέδου δεύτερης κατηγορίας όπως είναι ο ΟΦΗ και μάλιστα στο... ρελαντί σε αναμέτρηση της 7ης ημέρας της Super League. Ο Ολυμπιακός έκανε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο μια τελική και αυτή ανάξια αναφοράς και όχι προς την εστία,

με τους Κρητικούς να βάζουν γκολ-δώρο κλασικά από την άμυνα του Ολυμπιακού με τον ανενόχλητο Βουό στο 35' με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και ενώ θα περίμενε κανείς "σφυροκόπημα" στη συνέχεια από τους Πειραιώτες, αντ' αυτού είδαμε ένα... δράμα. Οι ερυθρόλευκοι "αγκομαχούσαν" να κάνουν φάση, ακόμα και το δοκάρι του Τσιμίκα δεν ήταν προϊόν κάποιου συνδυασμού ή έστω ατομικής προσπάθειας αλλά μιας σέντρας-σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε... στροφές αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει σε μερικές καλές στιγμές του, όπως η κεφαλιά Γκερέρο στο 71' όταν ο Ισπανός εντελώς μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε πάνω στον Στρέζο, επιβεβαιώνοντας πως με το..
. γκολ δεν έχει την καλύτερη δυνατή σχέση. Σε αντίθεση με τα άλλα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς αργούσε να κάνει κινήσεις, στο Ηράκλειο πέταξε έξω στο 46' τους Τουρέ και Καμαρά που παίζανε δεν παίζανε ένα και το αυτό ήταν και πέρασε στο ματς τους Φετφατζίδη και Νάτχο. Η εικόνα άλλαξε καθώς ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κυκλοφορία και ανέβηκε μέτρα, αλλά και πάλι παρά την πίεση και τις τελικές, δεν βρήκε ούτε την ισοφάριση. Στο 66' έκλεισαν οι αλλαγές του Πορτογάλου που έβαλε τον Μάνο αντί του αρνητικού Λάζαρου αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι ο Έλληνας φορ και το 1-0 έμεινε ως το τέλος. Πλέον οι Πειραιώτες είναι στο -6 από τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε και με μείον δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα (σ.σ. θα ήταν στο -8 δηλαδή ο Ολυμπιακός αν δεν είχαν τιμωρία οι Θεσσαλονικείς) τον οποίο στον δεύτερο γύρο παίζουν στην Τούμπα και όπως καταλαβαίνει και ο πλέον άσχετος, η υπόθεση τίτλος σιγά σιγά κάνει... φτερά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Αν μάλιστα συνεχιστούν εμφανίσεις όπως αυτή με τον ΟΦΗ που δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό καθώς στα πρώτα ματς της σεζόν είχε δείξει τρομερές αδυναμίες, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επικεντρωθεί στο πώς θα "σώσει" έστω τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Πηγή: redgoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ