2018-10-22 06:51:37
Φωτογραφία για Μια διαφορετική ιστορία για τον αστυνομικό της Μόριας από έναν συνάδελφό του
Διαβάστε την ανάρτηση τού Νίκου Μπαλούρδου: Τί παιχνίδια παίζει η ζωή ρε παιδί μου?! Απίστευτα! Με τον αστυνομικό που φαίνεται να μιλάει άσχημα έχω τσακωθεί, πλην όμως δεν μπορώ

να μην αναγνωρίσω ότι με βάση τον χαρακτήρα του (που τον ξέρω καλά , είχαμε συνυπηρετησει στη Μόρια για τουλάχιστον 2 μήνες) ήταν από τους τελευταίους αστυνομικούς που θα πίστευα ότι θα επιδείκνυαν υποτιμητική ή ρατσιστική ή βίαιη συμπεριφορά απέναντι στους φιλοξενούμενους του camp!

Για όποιον δεν γνωρίζει ή δεν θυμάται αυτός ο αστυνομικός ήταν που μετά τον τραγικό θάνατο του μικρού Μπαρεζ στη Μόρια, κατόπιν φωτιάς στη σκηνή του - που έβαλαν οι ομοεθνείς του - , έβγαινε στα κανάλια κ σε όλο τον ηλεκτρονικό τύπο κ μίλαγε για την πραγματική κ ιδιοτελή φιλία μεταξύ αυτού κ του μικρού πρόσφυγα . Όντως αλήθεια έλεγε , πραγματικά τον πρόσεχε τον μικρό κ είχα εκνευρισμό μεγάλο που οι συνάδελφοι που εκεινο το βράδυ των μεγάλων επεισοδίων δεν έλαβαν ποτέ κ από κανέναν την αναγνώριση για τις προσπάθειες που έκαναν καθώς έσωσαν χωρίς υπερβολη εκατοντάδες πρόσφυγες από βέβαιο θάνατο, μιας κ δεν άφησαν την φωτιά να εξελιχθεί κ να τα κάψει όλα κ όλους αιφνιδιαστικά, ενώ ο ίδιος όντας εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά ελάμβανε όλη την δόξα από την φυσική ηγεσία κ τους απλούς πολίτες. 


Ο εν λόγω αστυνομικός όμως που είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής αυτού του βίντεο αποκλείεται να μίλαγε με απρέπεια -χωρίς νωρίτερα να μην είχε προκληθεί με βάναυσο τρόπο -σε οποιονδήποτε άνθρωπο, οποιουδήποτε φύλλου ή εθνικότητας! Είναι ευγενικός , μορφωμένος με το αίσθημα του ανθρωπισμού αρκετά ανεπτυγμένο! 

Ναι δείχνει κ ακούγεται αρκετά άσχημο αυτό το βίντεο, όμως πριν καταδικάσουμε κάποιον να δούμε τί προκάλεσε την έκρηξη του? Ένας τόσο ήρεμος άνθρωπος σίγουρα προκλήθηκε από συμπεριφορές ατόμου/ων. Για όποιον δεν ξέρει το βίντεο είναι τραβηγμένο από το χώρο που μοιράζεται το φαγητό κ απ' ότι μπορώ να καταλάβω προς το τέλος της διανομής του. 

Αυτές οι στιγμές είναι καθημερινά από τις πιο δύσκολες του camp, εκεί οι αντοχές όλων δοκιμάζονται! Για αυτό πριν μας πιάσει η ανθρωποφαγία μας κ σπεύσουμε να καταδικάσουμε κάποιον ας αναλογιστούμε πρώτα ποιός είναι αυτός που καταδικάζουμε κ κάτω από ποιες συνθήκες ενήργησε με τον τρόπο που ενήργησε, στη θέση αυτού θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να ειμασταν εμείς.

του Νίκου Μπαλούρδου
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ