2018-10-22 21:05:31
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού: «Το Survivor 2 το βλέπαμε και βαριόμασταν τη ζωή μας και το Nomads και δεν…»
Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την καλεσμένη της και την καλωσόρισε στο τηλεοπτικό της σπίτι, στον Alpha.

Η Ελένη ρώτησε τη Ναταλία ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα παρακολουθεί, τι πιστεύει ότι θέλει να δει ο κόσμος καθώς και ποια η γνώμη της για τα realities.

«Τα realities με έχουν απογοητεύσει πάρα πολύ, επαναλαμβάνουν με πατέντες και μανιέρες πως θα κάνουν τον άλλον να κλάψει… είναι βαρετά, φθάνουν προς το τέλος τους…», είπε η Ναταλία!

Η Ελένη Μενεγάκη τότε ανέφερε πως μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενα αλλά τα κανάλια τα υποστηρίζουν λέγοντας για τη φήμη που θέλει το Big Brother να επιστρέφει.

«Το Big Brother και να επανέλθει πόσοι θα σφαχτούν πάλι; Τι άλλο θα δούμε μέσα σ’ ένα σπίτι; To survivor πέρυσι πήγε καλά, το survivor 2 το βλέπαμε και βαριόμασταν τη ζωή μας και το Nomads και δεν… επαναλαμβάνονται τα ίδια! Μου το έλεγε ο Νίκος Μαστοράκης και έχει δίκιο ο κόσμος κυκλοφορεί εμ μία ταμπέλα που γράφει πλήττω, τα έχω δει όλα… Κυκλοφορεί με μία τεράστια ταμπέλα «Σας βαριόμαστε». Άρα θέλει από εμάς να είμαστε ειλικρινής και να τους διασκεδάζουμε με υγιή και κανονικό τρόπο με απλά πράγματα…», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το απόσπασμα

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ