2018-10-23 19:20:24
Φωτογραφία για Ο Εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς και η απουσία του ΑΤΑ!
Του Ηλία Προύφα

Έλαμψε δια της απουσίας της το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), από την ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ, για τα οικονομικά των στρατιωτικών, που συντόνιζε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Ο μεγαλύτερος Αεροπορικός σχηματισμός της χώρας, από τον οποίο αρκετά στελέχη του είναι μέλη τόσο στο Δ.Σ της ΕΣΠΕ Λάρισας, όσο και στην Ένωση, δεν απέστειλε για πολλοστή φορά, ούτε ένα επίσημο αντιπρόσωπο, σε αντίθεση με την 1η Στρατιά, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Λοχαγό (Ο) Κ. Μπαλιακούτα.

Μπορεί  οι ανάγκες και οι υπηρεσιακές υποχρεώσεις του σχηματισμού να μην το επέτρεψαν, διότι δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση.

Η προχθεσινή ημερίδα διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), με οικοδεσπότες τις Ενώσεις, Λάρισας, Βόλου - Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Θεσσαλίας.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τα εκατοντάδες εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των περισσότερων κομμάτων.

Στη φωτό του kranosgr ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς, Λοχαγός (Ο) Κ. Μπαλιακούτας, με τον συμμαθητή του απόστρατο Λοχαγό Οικονομικού Ηλία Νατσιούλα, στην προχθεσινή ημερίδα.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ