2018-10-23 21:12:34
Φωτογραφία για Ο Tim Cook επισκέφθηκε το Βερολίνο και το Παρίσι
Αυτή την εβδομάδα, ο Tim Cook επισκέφθηκε μερικές ευρωπαϊκές χώρες, προετοιμάζοντας το ρόλο του ομιλητή στη διάσκεψη προστασίας δεδομένων στις Βρυξέλλες, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες συναντήθηκε με προγραμματιστές εφαρμογών και δημιουργούς περιεχομένου στο Βερολίνο και στο Παρίσι.

Η εβδομάδα του Cook στην Ευρώπη ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο Βερολίνο. Σημείωσε σε μια θέση στο Twitter ότι είχε συναντηθεί με τους προγραμματιστές της εφαρμογής mauAR της αυξημένης πραγματικότητας. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους τουρίστες να αναδημιουργήσουν το Τείχος του Βερολίνου στο AR χρησιμοποιώντας ένα iPhone. Παρόλο που το mauAR δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο App Store, ο Cook έχει διαφημίσει το πρόγραμμα ως "έναν νέο τρόπο μάθησης για το παρελθόν" και είπε ότι προσβλέπει στην επίσημη κυκλοφορία.

Ο επικεφαλής της Apple συνέχισε το ταξίδι του μέσω της Γερμανίας και επισκέφθηκε το γραφείο της ομάδας ανάπτυξης Asana Rebel. Αυτή η εφαρμογή απευθύνεται σε γιόγκα σε επαυξημένη πραγματικότητα.


"Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιχειρηματίες σαν εσάς χρησιμοποιείτε το App Store για να μετατρέψετε το πάθος τους σε μια ακμάζουσα παγκόσμια επιχείρηση", γράφει ο Cook στον Twiiter για την επίσκεψή του στην Asana Rebel.

Στη συνέχεια πήγε στο Παρίσι, όπου συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Claude Lelouch. Ο Cook είπε ότι η επόμενη ταινία του Lelouch θα κινηματογραφηθεί εντελώς με ενα iPhone. Σημείωσε επίσης ότι ο σκηνοθέτης "δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος" από ό, τι όταν γυρίστηκε με iPhone.

Αύριο, 24 Οκτωβρίου, ο Cook θα είναι ο κύριος ομιλητής στη Διεθνή Διάσκεψη των Επιτρόπων Προστασίας Δεδομένων και Προστασίας Δεδομένων στις Βρυξέλλες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hyperion: Largest Known Galaxy Proto-Supercluster
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hyperion: Largest Known Galaxy Proto-Supercluster
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ