2018-10-24 09:26:38
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Σοκάρει η μαρτυρία της 8χρονης με αυτισμό – Θύμα βιασμού από 55χρονο
Το παιδί εξετάστηκε από ειδικούς μίλησε σε αυτούς όχι μόνο για όσα ανατριχιαστικά πράγματα έζησε στο σπίτι του 55χρονου αλλά και για όσα συνέβησαν στο σπίτι με τους γονείς της. Η 8χρονη ανέφερε πως την χτυπούσαν, ότι της φώναζαν και ότι η μητέρα της την έβριζε.

«Κανείς δεν ήθελε να με κρατήσει γιατί έκανα κερατιές» είναι μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις της οχτάχρονης ενώ η μητέρα ανέφερε ότι όταν ήταν «ζωηρή» την χτυπούσε στα οπίσθια.

Το παιδί στην κατάθεση του, η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις κινήσεις πάνω στο σώμα του αλλά στην ερώτηση εάν είδε γυμνό τον ηλικιωμένο, απάντησε πως δεν θυμάται και ότι μάλλον τον είδε.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε το παιδί ο 55χρονος αλείφονταν με μερέντα και της ζητούσε από την οχτάχρονη να τον πλύνει.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, καταδίκασε τον 55χρονο για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, αποπλάνηση και ασέλγεια ενός ανήλικου αυτιστικού κοριτσιού, που είχε αναλάβει να προσέχει.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ: 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2016, όταν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, κατήγγειλαν τον βιασμό του παιδιού τους στις Αστυνομικές Αρχές, υποδεικνύοντας ως υπεύθυνο τον κατηγορούμενο, που μέχρι τότε ήταν φίλος της μητέρας.

Το ανήλικο κορίτσι, ανέφερε αρχικά το περιστατικό του βιασμού του, στους εκπαιδευτές του ΚΕΔΔΥ Αχαΐας (Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης, όπου αξιολογούνται παιδιά για Ειδικές Εκπαιδευτικές ανάγκες).

Η υπόθεση του βιασμού, φέρεται να συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο κατηγορούμενος, είχε το παιδί στο σπίτι του για τουλάχιστον τρεις φορές, επειδή η μητέρα του και ο πατέρας του εργάζονταν.

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε  ότι είναι αθώος, ενώ ο συνήγορός του αμφισβήτησε τις καταθέσεις των γονέων και του παιδιού.
tempo24.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ