2018-10-24 10:20:21
Φωτογραφία για Από τον ALPHA στο OPEN TV και στη μέση... η Ελένη Μενεγάκη!
Ένα σημαντικό πρόσωπο του Alpha, ένα πρόσωπο που η παρουσία του και η πορεία του στο κανάλι της Κάντζας κράτησε πάνω από δύο δεκαετίες, πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, μιας και αποφάσισε ν΄αλλάξει τηλεοπτικό μετερίζι.

Ένας… καλλιτέχνης της τηλεόρασης, ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει με πάθος τον μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης, αλλάζει τηλεοπτικές γειτονιές.

Ο λόγος για τον γνωστό διευθυντή φωτογραφίας Άκη Μπαρμπουζάνη, ο οποίος απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Open, το οποίο από σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει να γράφει την δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μου, ο Άκης έκλεισε πίσω την πόρτα του Alpha κι άνοιξε την πόρτα ολοκαίνουργιου καναλιού της Παιανίας.

Όμως, ο Άκης δεν υπέγραφε απλώς την διεύθυνση φωτογραφίας του Alpha. Υπέγραφε και την διεύθυνση φωτογραφίας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία τα τελευταία περίπου πέντε χρόνια έχει συνεργαστεί στενά, ενώ από πέρσι ανέλαβε στην «Ελένη» και χρέη σκηνοθέτη.


Και για ν΄ακριβολογώ η συνεργασία της… «Απόλυτης» με τον Άκη είναι τόσο στενή κι άρρηκτα δεμένη, που το ρεπορτάζ που έφτασε στα χέρια μου λέει, πως ο Άκης μπορεί να είναι πλέον ένας… Open τύπος ,όμως, δεν πρόκειται ν΄εγκαταλείψει την Ελένη του. Θα συνεχίσει να φροντίζει και το φως, αλλά και την εικόνα της ξανθιάς παρουσιάστριας, κανονικά.

Πηγή: Νάνσυ Νικολαΐδoυ / tlife.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ