2018-10-25 18:35:40
Φωτογραφία για Πως οδηγήθηκε σε ρήξη ο Αντώνης Κανάκης με τον ΑΝΤ1. Όλο το ρεπορτάζ στο TVNEA.COM!
Και μπορεί η ανακοίνωση του Αντώνης Κανάκη να έπεσε σαν βόμβα σε πολλούς, αυτοί που ξέρουν , απλά περίμεναν τα γεγονότα καθώς ήξεραν ότι είναι θέμα χρόνου.

Καταρχήν, ουδέποτε ήταν απόφαση του Αντώνη Κανάκη να κοπούν οι εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το όλο χρονικό ξεκίνησε απο την 1η παρουσίαση του ΑΝΤ1 το καλοκαίρι , όπου σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους 2 παρουσιαστές , έλαβαν απαντήσεις που ίσως δεν αρμόζουν σε ανθρώπους που είναι ακόμα στο κανάλι.

Και μπορεί στο ΑΝΤ1 να το έλεγαν από εδώ κι από εκεί κάποιοι , ο Αντώνης Κανακης με γραπτά emails προς όλους, ζητούσε από τον σταθμό να ανασκευαστεί όλη αυτή η φήμη καθώς ΠΟΤΕ  δεν ανέλαβε κανένα ρόλο στο πρόγραμμα του σταθμού (παρά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 τον Φλεβάρη που δεν υλοποιήθηκε ) η θα πρέπει να διακοπεί η συνεργασία με το κανάλι.

Φυσικά η απάντηση που πήρε  από τον σταθμό, είναι πώς όλα αυτά είναι φήμες τον δημοσιογράφων κάτι που ο Αντώνης Κανακής έκανε υπομονή μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα την Δευτέρα, ο Σταρτης Λιαρέλης ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για να προσπαθήσει να πείσει  τον παρουσιαστή  να μην τα τινάξει όλα στον αέρα και να καθίσουν κάτω για να στίσουν την late night ζώνη.

Πάντως η όλη ιστορία θα λήξη δικαστικά καθώς ο παρουσιαστής θα κινηθεί νομικά  και το νομικό έγγραφο θα είναι "Διάρρηξη εμπιστοσύνης και προσβολή προσωπικότητας και ονόματος".

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ