2018-10-27 10:15:39
Φωτογραφία για Τα δικαιολογητικά για την σίτιση αναπληρωτών από τη ΛΑΦ Κομοτηνής
Αντίστοιχη πρόβλεψη υπάρχει για τις Λέσχες Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας

Σε νέα ενημέρωση για τη σίτιση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις στρατιωτικές λέσχες προχώρησε το υπουργείο Παιδείας γνωστοποιώντας τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν.

Το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο υπενθυμίζει ότι σε συνεργασία των υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εθνικής Άμυνας έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα ο πίνακας με τις στρατιωτικές λέσχες στις οποίες μπορούν να σιτίζονται αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να επιβεβαιώνεται η ταυτότητα του δικαιούχου αναπληρωτή εκπαιδευτικού, ώστε να του παρέχεται το δικαίωμα σίτισης και ελεύθερης πρόσβασης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ), είναι το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, σχετική βεβαίωση από την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης ότι υπηρετεί ως αναπληρωτής και δύο (2) φωτογραφίες, προκειμένου να εκδοθεί, στη συνέχεια, σχετικό Δελτίο Εισόδου από τη μονάδα της εκάστοτε Λέσχης.


Συνολικά, έχει ληφθεί πρόβλεψη για τη δυνατότητα σίτισης 1.641 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε 32 λέσχες του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού που βρίσκονται σε 11 περιφέρειες της χώρας και συγκεκριμένα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Η Στρατιωτική Λέσχη Κομοτηνής συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα με τις στρατιωτικές λέσχες στις οποίες μπορούν να σιτίζονται αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Η Στρατιωτική Λέσχη Κομοτηνής παρέχει σίτιση καθημερινά σε 80 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, τις ώρες 12.15 - 15.15. Αντίστοιχη πρόβλεψη υπάρχει για τις Λέσχες Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

ΠΗΓΗ: http://www.xronos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ