2018-10-27 21:45:57
Φωτογραφία για Αντίο mega μου :(
Με μια λυτή ανακοίνωση, η Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας « MEGA CHANNEL». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.

Το  MEGA CHANNEL  είναι ένα κανάλι που έγραψε τη δική του ιστορία και μεσουρανούσε για δεκαετίες στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. Το MEGA CHANNEL μεγάλωσε γενιές και γενιές και  σηματοδότη το τέλος μιας πολύ όμορφης εποχής.

Το MEGA CHANNEL ήταν οι σειρές του,οι ηθοποιοί,οι  δημιουργοί- σεναριογράφοι-σκηνοθέτες,οι εκπομπές,τα show,τα τηλεπαιχνίδια Ήταν πρωτοπόρο και καινοτόμο κανάλι και πάντα θα φέρει στον τηλεθεατή μνήμες και νοσταλγία...

Τα καλύτερα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης!

Το TVNEA.COM αποχαιρετώντας το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι και σαν ένδειξη  τιμής  στους εργαζομένους του, αλλάζει το λογότυπο του.

Αντίο mega μου:(

Η συντακτική ομάδα του TVNEA.COM.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ