2018-10-30 19:20:07
Φωτογραφία για Η Apple εισήγαγε το νέο MacBook Air
Κατά την παρουσίαση στη Μουσική Ακαδημία του Brooklynk, η Apple παρουσίασε ένα νέο MacBook Air, το οποίο δεν έχει ενημερωθεί από το 2015.Ο φορητός υπολογιστής έλαβε ένα νέο σχεδιασμό, Retina-display, αλλά έχασε θύρες.

Το laptop έλαβε ένα πληκτρολόγιο με το μηχανισμό του "Butterfly" της τρίτης γενιάς. Στην επάνω δεξιά γωνία βρίσκεται το αναγνωριστικό αφής, ενσωματωμένο στο κουμπί τροφοδοσίας. Το touchpad έχει γίνει όλο και περισσότερο εξυπνότερο και έχει λάβει την τεχνολογία Force Touch, η οποία αναγνωρίζει τη δύναμη της πίεσης. Δίπλα στο πληκτρολόγιο τα ηχεία είναι στερεοφωνικά και παίζουν 25% πιο δυνατά.

Το νέο MacBook Air έχει οθόνη 13,3 ιντσών Retina. Η Apple έχει μειώσει το πλαίσιο, το οποίο αντιστοιχεί πλέον στο πιο πρόσφατο MacBook Pro. Η οθόνη είναι 48% πιο φωτεινή από την παλιά του MacBook Air.

Το νέο MacBook Air είναι 17% μικρότερο από την προηγούμενη γενιά. Είναι επίσης 10% ελαφρύτερο και το βάρος του είναι 1,25 κιλά. Οι συνηθισμένες υποδοχές σύνδεσης έχουν φύγει. Αντ 'αυτού, η εταιρεία προσφέρει δύο Thunderbolt 3 (USB-C) και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ.


Υπεύθυνη για την απόδοση του επεξεργαστή ειναι η Intel Core i5 στην όγδοη γενιά. Υπάρχουν εκδόσεις με 8 και 16 GB μνήμης RAM. Ο φορητός υπολογιστής υποστηρίζει SSD έως 1,5 TB. Επιπλέον, το τσιπ Apple T2 είναι υπεύθυνο που ελέγχει το Touch ID, την κρυπτογράφηση δεδομένων και την κωδικοποίηση των μέσων και είναι ενσωματωμένο στο MacBook Air.

Η Apple υποσχέθηκε ότι το MacBook Air θα λειτουργεί ακόμα "όλη την ημέρα" με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας.

Οι προπαραγγελίες για το νέο MacBook Air θα ανοίξουν σήμερα και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου. Ο φορητός υπολογιστής είναι διαθέσιμος σε τρία χρώματα: ασημί, γκρι και χρυσό. Οι τιμές ξεκινούν από 1.199 δολάρια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ