2018-10-30 20:25:28
Φωτογραφία για Σάσα Σταμάτη: Τίτλοι τέλους για το «Ooh lala»;
Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τη Σάσα Σταμάτη και το «Ooh LaLa».

Βλέπεις, όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Σάσα να έχει λάβει τελεσίγραφο για τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της!

Μάλιστα, υπάρχουν κι εκείνα τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την δημοσιογράφο να έχει ,ήδη, κάνει ραντεβού με εκπρόσωπο της διοικητικής πυραμίδας του καναλιού και συζητούν το πως ακριβώς μπορεί να λυθεί η συνεργασία τους.

Επειδή ,όμως, παντού υπάρχει ένας μύθος, τι απ ΄όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα; Πραγματικά η νέα χρονιά δεν θα βρει την Σάσα στον αέρα του ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες του tlife.gr και της Νάνσυς Νικολαίδου, όλα αυτά – για την ώρα τουλάχιστον -, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Όλα αυτά είναι απλά μηθεύματα τα οποία «γεννήθηκαν» με την ευκολία που οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει το οτιδήποτε, βλέποντας μία εκπομπή να έχει χάσει την δυναμική της στους πίνακες τηλεθέασης, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.


Μετά από μία σειρά επαφών που είχε η δημοσιογράφος με τους ανθρώπους του καναλιού, όχι η Σάσα Σταμάτη δεν κόβεται. Όχι το «Ooh Lala» δεν ρίχνει τίτλους τέλους και το κυριότερο; Όχι δεν κατεβάζει ρολά, γενικότερα η συνεργασία της Σάσας με τον ΣΚΑΙ.

«Σαφέστατα και η εκπομπή εμφανίζεται φέτος με μικρότερη δυναμική, όμως, κανείς δεν έχει κάτσει να σκεφτεί το πόσο έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός του Σαββατοκύριακου. Φέτος στον αέρα εκτός από τη Σάσα και το Μένιο, είναι και η Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Επίσης δεν είναι νωρίς να σπεύδουμε να ανακοινώσουμε το ξαφνικό θάνατο εκπομπών, όταν ακόμα η σεζόν δεν έχει καλά-καλά αρχίσει»;

«Επίσης έχουμε να κάνουμε με μία εσωτερική παραγωγή του καναλιού, με μία εκπομπή λοου-μπάτζετ που κοστίζει ελάχιστα, οπότε; Αν είναι ,δηλαδή, να παρθούν κάποιες αποφάσεις θα ξεκινήσουμε από προγράμματα που δεν μας κοστίζουν και που δεν μας ενοχλούν; Χώρια που τη Σάσα την πιστεύουμε και είναι ένα υπέροχο παιδί, που αναμφισβήτητα της αξίζει και μία παραπάνω ευκαιρία».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ