2018-10-31 08:20:21
Φωτογραφία για Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση στην Τίνα Μεσσαροπούλου
Καλεσμένη στο «Για την παρέα» του Νίκου Μουτσινά, η παρουσιάστρια του Open είπε: «Θα ήθελες να είσαι στη θέση μου; Αυτό που πέρασα, να γράφουν πως η εκπομπή σου κόβεται πριν ξεκινήσει; Σε λούζει κρύος ιδρώτας, σου κόβονται τα πόδια. Όχι μόνο τα δικά σου, αλλά και των υπολοίπων 50 ανθρώπων που δουλεύουν στην εκπομπή. Αν δεν είχα βρει έναν τρόπο να εξακριβώσω τι γίνεται, την επόμενη μέρα θα ήμασταν όλοι χάλια στο γύρισμα».

 «Μου έχει ξανασυμβεί. Υπάρχει ένα ολόκληρο είδος ρεπορτάζ κοψίματος. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Αν δουλεύαμε σε ένα φούρνο και ερχόταν κάποιος να μας πει ότι αύριο κλείνει ο φούρνος που δουλεύουμε, είναι η μεγαλύτερη κακοήθεια που θα μπορούσε να κάνει κάποιος. Για κάποιο λόγο στην τηλεόραση αυτό είναι ΟΚ. Είναι όμως πάρα πολύ σκληρό, είναι πάρα πολύ αυθαίρετο γιατί πολλές φορές δεν ισχύει. Έχω ακούσει να λέγεται αυτό για εκπομπές που τελικά πήγαν καταπληκτικά
. Όντως στη μικρή τηλεοπτική αγορά μας οι εκπομπές κόβονται ξαφνικά. Αλλά πιστεύω δεν είναι αβλαβή αυτά τα δημοσιεύματα γιατί δημιουργούν ένα κλίμα μιας πολύ ευάλωτης κατάστασης. Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι και πρέπει να σταματήσουν. Μου κάνει επίσης εντύπωση η κακοήθεια που υπάρχει. Στεναχωριόμαστε όλοι για το MEGA, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει στεναχωρηθεί. Ανοίγουν όμως κανάλια, γίνονται εκπομπές και κανείς δεν χαίρεται γι' αυτό» πρόσθεσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Μάλιστα, η Αθηναΐς Νέγκα δεν δίστασε να δηλώσει: «Μετά ό,τι και να σου πουν οι άνθρωποι του καναλιού δεν τα πιστεύεις. Μετά πας στο γύρισμα, όπου δουλεύουν άνθρωποι του μεροκάματου, είναι πολύ σκληρή δουλειά η τηλεόραση. Εμείς είμαστε στα φρουφρού αλλά αντιμετωπίζεις ανθρώπους που έχουν να πληρώσουν δάνεια, χρειάζονται τη δουλειά και είναι ξαφνικά κομμένα τα πόδια τους. Αυτό προκαλεί το ψεύτικο ή ανακριβές ρεπορτάζ ενός κοψίματος».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ