2018-10-31 19:14:28
Φωτογραφία για ΠΟΜΕΝΣ: Τέλος με όσους Παίζουν με την Θεσμική Εκπροσώπηση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μόλις την 25η Οκτωβρίου απεστάλη προς την Ομοσπονδία μας απόσπασμα πρακτικών συνεδριάσεως διοικητικού συμβουλίου πρωτοβάθμιας ένωσης που δεν έχει ακόμη ενταχθεί σε αυτήν. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα γίνονται οι ακόλουθες δύο αναφορές:

και συνεχίζεται με το ακόλουθο:.

Βάσει των στοιχείων που έχουν περιέλθει στην Ομοσπονδία μας, περί των 56 συναδέλφων στρατιωτικών φέρονται να σύστησαν κρυφίως και παρανόμως την ΠΟΕΣ του Ρέντη - όλοι ως συμμετέχοντες - αντιπρόσωποι στο καταστατικό συνέδριο της ΠΟΕΣ των Αθηνών στην Καστοριά, τον Φεβρουάριο του 2018.

Όσο λυπηρό και δυσάρεστο και αν είναι για την Ομοσπονδία μας, η ΠΟΜΕΝΣ δεν θα σταματήσει τις δέουσες ενέργειες, χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο, για να διαλευκανθεί η αλήθεια.

Σύμφωνα με τους νομικούς συμβούλους της Ομοσπονδίας μας, ενδέχεται να προκύπτουν και ποινικές ευθύνες με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν, γεγονός που καθιστά την θέση μας ακόμα πιο υπεύθυνη.


Ως ύστατη προσπάθεια καλής διάθεσης, η ΠΟΜΕΝΣ καλεί δημόσια τους 56 συναδέλφους, να αναδείξουν την αλήθεια επικοινωνώντας με την Ομοσπονδία μας, τοποθετώντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσους, υστερόβουλα πιθανώς, χρησιμοποίησαν τα ονόματα τους, σε μία πράξη που δεν τιμά και δεν χαρακτηρίζει εκπροσώπους των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Λγος (ΠΖ)
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ