2018-10-31 21:00:06
Φωτογραφία για Στα επόμενα ματς κρίνεται το μέλλον του Μαρτίνς
Μπορεί η επίσημη θέση του Ολυμπιακού να μην σηκώνει…κουβέντα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μπροστά του δύο κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν το μέλλον του. Με τρία ματς (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ) χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τη διαφορά στο -6 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, τα πρώτα σύννεφα της σεζόν έχουν μαζευτεί πάνω από τον ουρανό του Ολυμπιακού.

Λογικό κι αναμενόμενο. Κι οι κραυγές για τον ρέφερι Σέζο και τα διαιτητικά παράπονα που εκφράστηκαν έπειτα από το «ναυάγιο» στο Ηράκλειο και την ήττα από τον ΟΦΗ, ασφαλώς και δεν είναι αρκετά για να βάλουν κάτω από το χαλί τον έντονο προβληματισμό για τις χαμηλές επιδόσεις των «ερυθρόλευκων». Σαφώς και υπάρχουν πρωτοκλασάτοι παίκτες του Ολυμπιακού που διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Ασφαλώς και δεν φταίει για όλα τα «κακώς κείμενα» ο Πορτογάλος κόουτς.Ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις το «μπαλάκι» των ευθυνών πέφτει (μοιραία) σε πολύ μεγάλο ποσοστό στον εκάστοτε προπονητή και στο τέλος αυτός πληρώνει τη…νύφη
. Μπορεί στου Ρέντη και την Πλατεία Αλεξάνδρας να εκφράζουν την απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπο και την δουλειά του 48χρονου προπονητή, ωστόσο εδώ που έφτασε το πράγμα, τα δύο κολλητά παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό θα κρίνουν πολλά σε ό,τι αφορά την μακροημέρευσή του στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας. Και ιδιαίτερα και πάνω απ΄όλα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα ανεχτεί τυχόν στραβοπάτημα κόντρα στα «μωρά» του Γιώργου Δώνη και τον (μνημονιακό) Παναθηναϊκό. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Μαρτίνς έτσι και προκύψει κάζο μέσα στο Φάληρο από τα «τριφυλλάκια». Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

Πηγή: Forza
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ