2018-10-31 23:39:06
Φωτογραφία για ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ χωρίς λόγο από τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της πορείας για τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο Κατσίφα! Βίντεο
Δακρυγόνα κατά την διάρκεια της πορείας  για τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο Κατσίφα! Το καθεστώς των σκυψοσυριζοανελ ντροπιάζει τη μνήμη ενός Έλληνα που υπερασπίστηκε τη Σημαία και τα ιδανικά του Έθνους!

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μεταξύ διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν πορεία στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και αστυνομικών των ΜΑΤ.

Οπως μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος thestival.gr η ένταση ξεκίνησε όταν έφτασε η πορεία στο σημείο από όπου και ξεκίνησε, δηλαδή έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Μερίδα διαδηλωτών θέλησε να ξανακατευθυνθεί προς το κέντρο της πόλης, ωστόσο η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε. Επικράτησε ένταση με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης χωρίς λόγο.

Οι διαδηλωτές απάντησαν πετώντας πέτρες προς τα ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή των δικαστηρίων ήταν για ώρα αποπνικτική.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ