2012-06-08 09:43:06
Φωτογραφία για ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ...
Έντονη είναι πλέον η δυσαρέσκεια των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το γεγονός ότι ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρότασή τους.

Ο 34χρονος διεθνής Σουηδός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται με την Εθνική της χώρας του στην Ουκρανία για την τελική φάση του EURO 2012, έχει στα χέρια του εδώ και πολλές μέρες την επίσημη πρόταση της διοίκησης των νταμπλούχων Ελλάδας, φαίνεται όμως, ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο ν’ απαντήσει ενόψει της νέας σεζόν, καθώς μάλλον περιμένει κάτι… καλύτερο! Ευελπιστώντας προφανώς, σύμφωνα με δημοσίευματα ότι οι «μετοχές» του μπορεί ν’ ανέβουν ακόμα περισσότερο, παρόλο που με το όνομα, που έχει «φτιάξει» τόσα χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται ένα ακόμα τουρνουά για να βρει το τελευταίο του «καλό» συμβόλαιο, με τις εμφανίσεις του στο EURO της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Φυσικά στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν πρόκειται, να περιμένουν ένα μήνα (!) ακόμα την απάντηση του Μέλμπεργκ και σύντομα, αν δεν υπαρξει κάποια απάντηση ή εξέλιξη, η πρόταση θα πάψει να ισχύει και οι ερυθρόλευκοι θ’ αναζητήσουν τον «διάδοχο» του "βράχου" Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», η πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Όλοφ Μέλμπεργκ περιλαμβάνει 970.000 ευρώ «καθαρά», μπόνους 400.000 ευρώ, αλλά και την εφορία πληρωμένη από την ομάδα
. Με δεδομένο μάλιστα, ότι ο συντελεστής φορολόγησης του συμβολαίου του Σουηδού θα είναι 40%, κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως το κόστος για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μέλμπεργκ θα φτάσει τα 2.000.000 ευρώ.

Στον Ολυμπιακό, θεωρούν ότι έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση στον Σουηδό αμυντικό, από την πλευρά του οποίου περίμεναν καλύτερη αντιμετώπιση, ακόμα κι αν αποφάσιζε να μην αποδεχτεί το νέο συμβόλαιο, το οποίο του προτείνουν οι ερυθρόλευκοι…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ