2018-11-02 13:30:18
Φωτογραφία για MEDIATOWN: Τα αποτελέσματα του Open, δυνατό κουίζ, η Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση, η Μαραγκουδάκη πάει στον ΑΝΤ1 ,το top20 του Mega...
Το "Mediatown" είναι εδώ για ακόμη μία φορά, έκτακτα την Παρασκευή. Σήμερα σας έχουμε δύο δυνατές αποκλειστικές ειδήσεις, ένα κουίζ που θα έπρεπε να κάνει ένα πρόσωπο να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του, μία σύντομη κριτική σε κάποια από τα νέα προγράμματα του Open και ένα top20 από τις κωμικές σειρές του Mega που αγαπήσαμε. Για πάμε Λίγα λόγια για το Open

Είναι νωρίς και δεν πρέπει να πυροβολούμε τόσο γρήγορα, αλλά κάποια πρώτα συμπεράσματα νομίζω μπορούν να εξαχθούν.

"Ευτυχείτε": Ένα πολύ ωραίο σκηνικό και μία πιο ήρεμη Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ωστόσο έχει ακόμη δρόμο. Η μεγάλη έκπληξη είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει γνώση του αντικειμένου που σχολιάζει, διαθέτει επιχειρηματολογία ,και δεν φοβάται να πει την άποψή του. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζονται τα πάνελ των εκπομπών. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει χάσει την ενέργεια που είχε τα τελευταία 3 χρόνια, με αποτέλεσμα φέτος να βγαίνει πιο αδιάφορος από ποτέ (κρίμα γιατί ήταν από τα ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα)
. Αυτό που πρέπει να διορθωθεί άμεσα είναι η τάση των αδελφών Ράντη να μην αφήνουν τους υπολοίπους να μιλήσουν. Η θεματολογία χρήζει βελτίωσης, ωστόσο, η δομή των θεμάτων είναι πολύ σωστή και άκρως ανταγωνιστική. Τέλος, μεγαλύτερες δόσεις τηλεοπτικού ρεπορτάζ θα ήταν πιο ελκυστικές για το κοινό, κάτι που έχει δώσει πόντους στη "Φωλιά του κου" με το δίδυμο Κωνσταντινίδης-Πουλόπουλος να "κεντάνε".

"Για την παρέα": Ο Μουτσινάς έχει κέφι και φαίνεται! Είναι πολύ καλός και αποφασισμένος να πετύχει. Τα αρνητικά στοιχεία της απογευματινής εκπομπής είναι το κακό σκηνικό και οι αδιάφορες συνεντεύξεις.

"Δελτίο": Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για το δελτίο μόνο αποστροφή μπορούν να δημιουργήσουν στον τηλεθεατή. Όσο για τη θεματολογία,εκεί εντοπίζεται κακή δομή των ειδήσεων και κυριαρχία τυποποιημένων θεμάτων.

"Ελεύθερη σχέση": Είναι μία πολύ καλή δουλειά με γερό cast, ενδιαφέρον σενάριο ,αλλά και ατάκα. Της αξίζουν σίγουρα μεγαλύτερα νούμερα, αλλά η δυναμική του καναλιού στην prime time είναι πολύ συγκεκριμένη. Για να δούμε αν θα βοηθήσει η αλλαγή ώρας...

"Για πάντα παιδιά": Ίσως ένα από τα χειρότερα σενάρια που έχουμε δει στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ένα κείμενο που αδικεί κάποιους από τους πρωταγωνιστές. Όσο για τα νούμερα που είναι ελαφρώς πιο ανεβασμένα από την "Ελεύθερη σχέση", δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η πρώτη δεν έχει απέναντι ούτε το "Next top model"του Star, ούτε και τη "Φριτέζα" του Ant1.

Κουίζ

Δύο γνωστοί συντελεστές μίας ψυχαγωγικής εκπομπής πήγαν πριν κάποιες μέρες για μία αποστολή. Ο πρώτος είναι χρόνια στον χώρο και έχει περάσει από σημαντικά πόστα ,και ο δεύτερος κάνει τις τελευταίες σεζόν τα πρώτα του βήματα. Σε αυτή την αποστολή χρειάστηκε να ανέβουν την πρώτη μέρα σε μία βάρκα για τα γυρίσματα του θέματος, και μαζί τους ανέβηκε και ο cameraman, με τον τελευταίο να ζαλίζεται υπερβολικά. Την επόμενη μέρα αρνήθηκε να ανέβει ξανά λέγοντας πως είναι αδύνατον να περάσει ξανά ό,τι πέρασε χθες, και πως θα μπορούσε να βγάλει κάποια μακρινά πλάνα έξω από τη βάρκα. Τότε, ο ισχυρός συντελεστής έστειλε μέιλ στη διοίκηση του σταθμού και η επόμενη εξέλιξη ήταν η απόλυση του cameraman! Ας είναι καλά η Ε.Τ.Ι.Τ.Α που έβαλε το χέρι της και ο άνθρωπος επέστρεψε στη δουλειά του...

Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν έχει και το καλύτερο όνομα στον χώρο, αλλά τα κολλητιλίκια να είναι καλά...

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει!

Πάμε στο πρώτο αποκλειστικό της στήλης! Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτό είναι σχεδόν σίγουρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το κανάλι που θα κάνει το comeback της είναι το "Νέο Έψιλον" του Φίλιππου Βρυώνη. Οι σχέσεις του επιχειρηματία με την παρουσιάστρια είναι άριστες και αυτό βοήθησε στο να οριστικοποιηθεί η συνεργασία. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενδιαφέρουσες κινήσεις από τον συγκεκριμένο σταθμό.

Σειρά έχει το δεύτερο αποκλειστικό!Να σας πούμε πως τη συγκεκριμένη πληροφορία την έχουμε πολύ καιρό, αλλά περιμέναμε μέχρι να επιβεβαιωθεί από όλες τις πλευρές. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στο "Opentv", με το κλίμα να είναι βαρύ και να της χρεώνονται μία σειρά από λάθος κινήσεις ("La Banda", προγραμματισμός, επιλογές των δικών της προσώπων). Η ζυγαριά γέρνει στο να έχουμε διαζύγιο το προσεχές διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών (κάποιοι κάνουν λόγο για Δεκέμβρη).

Αντίστοιχο είναι το κλίμα και στον ΑΝΤ1 με τον Τζώρτζη Ποφάντη. Ο Θοδωρής Κυριακού είναι πολύ απογοητευμένος από τις επιλογές του Διευθυντή προγράμματος, με το ποτήρι να ξεχειλίζει μετά τα όσα ακούστηκαν μετά την παραίτηση Κανάκη. Ο Θοδωρής Κυριακού, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θέλει να τον αντικαταστήσει με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, επιστρέφοντας έτσι στον τόπο του εγκλήματος. Πάντως, στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 ακούγεται η εξής φράση: "Ο Ποφάντης θα μείνει μέχρι να φύγει η Μαραγκουδάκη από το Open".

Δεν φταίει μόνο ο Ποφάντης...

Σαν site έχουμε κάνει πολύ σκληρή κριτική στον Τζώρτζη Ποφάντη για τις επιλογές του και τις εμμονές του, ωστόσο ,σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα του καναλιού. Δεν μπορεί πάντα να φταίει μόνο ο ένας ,και ίσως ο Θοδωρής Κυριακού θα πρέπει να κάνει μία καλύτερη έρευνα για το ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα στα κέντρα αποφάσεων και έχουν οδηγήσει στο κανάλι σε μία σειρά από λάθη. Για να το θέσουμε αλλιώς, δεν διάλεξε ο Ποφάντης τον Γιώργο Λέντζα, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των προσδοκιών...

To top20 του Mega

Εδώ και λίγες μέρες το Mega δεν είναι πια κοντά μας. Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά και για αυτό τοn λόγο θα ήταν περιττό να πούμε κάτι και εμείς για ένα κανάλι το οποίο μπόρεσε να μας προσφέρει πολλά...Ακολουθούν οι 20 καλύτερες κωμικές σειρές με σειρά προτίμησης  κατά τη δική μου γνώμη (όχι σύμφωνα με την τηλεθέαση ή τη διαχρονικότητα):

1) Στο παρά πέντε

2) Δύο ξένοι

3) Απαράδεκτοι

4) Είσαι το ταίρι μου

5) Τρεις χάριτες

6) Ντόλτσε Βίτα

7) Μίλα μου βρώμικα

8) Σαββατογεννημένες

9) Ευτυχισμένοι Μαζί

10) Χάι Ροκ

11) Πολυκατοικία

12) Αυθαίρετοι

13) Κάτω Παρτάλι

14) Πενήντα-Πενήντα

15) Tο κόκκινο δωμάτιο

16) Η γενιά των 592 ευρώ

17) Ο κακός βεζύρης

18) Big Bang

19) Λατρεμένοι μου γείτονες

20) Safe sex

Αυτά και για σήμερα! Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Τετάρτη, επιστρέφοντας στην κλασική μας μέρα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ