2018-11-03 18:45:27
Φωτογραφία για Κάτζου-Γιακουμής:Όσα λένε για τη θεματολογία της εκπομπής τους στο OPEN...
Η Αμαλία Κάτζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής παρουσιάζουν κάθε πρωί, στις 05.30, την ''Ώρα Ελλάδος 05.30'', και έχουν κερδίσει το κοινό.

Οι παρουσιαστές μιλούν στο Tv Έθνος για τη θεματολογία Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να προτάσσονται σε μια τόσο πρωινή εκπομπή για την ενημέρωση του κοινού;  

Αμαλία Κάτζου: 

«Επειδή η εκπομπή θα ξεκινά πολύ νωρίς, θεωρώ ότι δεν πρέπει να βομβαρδίζουμε τον κόσμο με αρνητικές ειδήσεις. Την πρώτη ώρα στην εκπομπή θα έχουμε πιο χαλαρά θέματα, για να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει. Βεβαίως, επειδή είμαστε ενημερωτική εκπομπή, θα αναλύουμε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά θα έχουμε και θέματα χρηστικά που αφορούν τους συνταξιούχους αλλά και όλους τους πολίτες. Επίσης, θα κάνουμε και έρευνα για μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και ρεπορτάζ με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Βαγγέλης Γιακουμής: 

« Σίγουρα εκείνος που ξυπνά το πρωί για να προετοιμαστεί για την εργασία του θέλει να ξέρει τις πρώτες πληροφορίες για την ''εικόνα'' της ημέρας
. Να γνωρίζει πώς θα κινηθεί. Τι καιρό θα έχει, ποια είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις, αν έχει συμβεί κάτι απρόοπτο το προηγούμενο βράδυ, και όλα αυτά. Χρηστικά θέματα κατάλληλα να τον εφοδιάσουν με τις πρώτες πληροφορίες. Όχι μόνο εκείνον που ετοιμάζεται για τη δουλειά του, αλλά και με θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια. Τις βαρυσήμαντες αναλύσεις, τα βαρύγδουπα λόγια τα αφήνουμε για τους πολιτικούς και για τις βραδινές εκπομπές».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ