2018-11-05 18:17:29
Φωτογραφία για Η Apple άρχισε να μειώνει την παραγωγή του iPhone XR
Η σελίδα Nikkei δημοσίευσε μια έκθεση στην οποία ανέφερε ότι η Apple έχει δώσει εντολή στους προμηθευτές της να μειώσουν την παραγωγή των υλικών του iPhone XR. Ο λόγος είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση.

Σύμφωνα με τις πηγές της Nikkei, η Foxconn έχει ετοιμάσει περίπου 60 γραμμές συναρμολόγησης για το iPhone XR, αλλά μέχρι και πρόσφατα έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 45 γραμμές στο εργοστάσιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple είπε "ότι μέχρι στιγμής δεν παράγει τόσες πολλές συσκευές" και άρα δεν υπάρχει λόγος. Η Foxconn θα παράγει περίπου 100.000 smartphones κάθε μέρα, καθώς η ζήτηση ήταν 20-25% χαμηλότερη από την προβλεπόμενη.

Ένας άλλος κατασκευαστής η Pegatron και αυτή όπως αναφέρεται αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση. Οι πηγές της Nikkei δήλωσαν ότι αναστέλλονται τα σχέδια αύξησης της παραγωγής στο εργοστάσιο. Η Pegatron αναμένει περαιτέρω οδηγίες από την Apple.

Το ενδιαφέρον για το iPhone XR πέφτει λόγω της διαθεσιμότητας του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus. Οι αγοραστές προτιμούν να να αγοράζουν παλαιότερα μοντέλα κινητών αντί για το iPhone XR. Από την άποψη αυτή, η Apple έχει αυξήσει τον αριθμό των παραγγελιών για το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus από 20 έως 25 εκατομμύρια συσκευές ανά τρίμηνο. 
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ