2018-11-05 19:45:12
Φωτογραφία για Μίρκα Παπακωνσταντίνου: ''Το ΣΟΪ είναι ποιοτική τηλεόραση''
Ως τρομερή σύζυγος, μητέρα ,και πεθερά, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δίνει ρεσιτάλ γέλιου κάθε

Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, στο σίριαλ του Alpha, «To σόι σου», που και φέτος... σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης! Η ηρωίδα της, Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου, είναι η προσωπικότητα που ηγείται της σειράς - και όχι άδικα Μιλώντας στη Μαρία Ανδρέου και την «Espresso», η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί το «Σόι σου» έχει αγαπηθεί τόσο πολύ. 

«Μα, είναι ποιοτική τηλεόραση» μας λέει και συμπληρώνει: «Ο κόσμος ταυτίζεται με τα μέλη των δύο οικογενειών, γιατί μοιάζουν με τις δικές τους. Οικεία πρόσωπα! Κάθε κύκλος είναι 60 επεισόδια γεμάτα χαρά. Σήμερα, δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μια εμπόλεμη οικονομική κατάσταση εν καιρώ ειρήνης. Ευτυχώς που μέσα στα δύσκολα αυτά χρόνια δουλεύω σε αυτό το σίριαλ και νιώθω ότι επέλεξα μια οικογένεια που μου πάει πολύ. Κι αυτό είναι το οξύμωρο, γιατί τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις, είναι δεδομένοι» ,αναφέρει.


Η κυρία Παπακωνσταντίνου κάνει ειδική αναφορά στην ηρωίδα της, η οποία είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο - και η ίδια δεν καταλαβαίνει το γιατί...

«Απορώ πολλές φορές που με πιάνουν στον δρόμο οι τηλεθεατές και μου λένε για την Αλεξάνδρα, έναν αρνητικό τύπο, πόσο αστεία είναι... Εγώ, αν την είχα πεθερά, δεν θα την άντεχα λεπτό! Είναι θεότρελη! Αλλά υπάρχει και αυτός ο τύπος ανθρώπου στην κοινωνία μας. Άρα, τους είναι οικείος», καταλήγει.

Δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε την ηθοποιό, που στο παρελθόν έχει δουλέψει σε κορυφαίες παραγωγές του Mega, πώς σχολιάζει το «μαύρο» στο κανάλι...

«Με θλίβει το γεγονός, αλλά δεν είναι η μοναδική επιχείρηση που έχει κλείσει μέσα στην κρίση», μας λέει. «Δυστυχώς, σχεδόν όλη η ελληνική κοινωνία στο ίδιο καζάνι βράζει. Όταν δουλεύεις και παράγεις, πρέπει να πληρώνεσαι. Δεν καταλαβαίνω τη λογική τού να εργαστώ και να μην πληρωθώ στο τέλος. Οι πιο τυχεροί πλέον εργαζόμαστε διπλάσια, αλλά με μικρότερες απολαβές. Αυτό είναι το σκηνικό».

Αυτή η χρονιά για τη σπουδαία ηθοποιό είναι πολύ δημιουργική. Παράλληλα με τη σειρά του Alpha, πρωταγωνιστεί ως μάγισσα Αττάρτη στις «Μάγισσες της Σμύρνης», στο θέατρο Παλλάς...

«Όταν μου είπαν να κρατήσω αυτόν τον ρόλο και πληροφορήθηκα όλο το καστ, είπα μέσα μου “αχ, τι ωραία θα περάσουμε”. Αυτή είναι η ζηλευτή στιγμή που σπάνια τυχαίνει. Είναι ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι σε μια άλλη εποχή, ένα ταξίδι αρωμάτων, ψυχής, μαγείας», αναφέρει.

Η ίδια, άραγε, έχει επισκεφτεί μελλοντολόγο;  

«Μια φορά, αλλά, επειδή είμαι πολύ αντιδραστικό άτομο, ο άνθρωπος έπιασε την αρνητική ενέργειά μου και πίστευε στο τέλος μέχρι ότι τον κορόιδευα. Η επίσκεψη τελείωσε γιατί ο άνθρωπος δεν μπορούσε να με “διαβάσει”, αφού εγώ δεν πίστευα. Κατανοώ, όμως, την ανάγκη των ανθρώπων να μάθουν το μέλλον».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ