2018-11-06 23:59:06
Φωτογραφία για Ο Σπιριντόνοβιτς στο μπλοκάκι του Νταμπίζα
Ο χρόνος κυλά και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, με τον Νίκο Νταμπίζα, τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες τους να έχουν ξεκινήσει ήδη να στρέφουν την προσοχή τους προς την αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ. Πάντως, στο «Τριφύλλι» δεν εξετάζουν μόνο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να φανούν χρήσιμοι άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει σημειώσει πολύ ψηλά στο μπλοκάκι του το όνομα του Σρτζαν Σπιριντόνοβιτς. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι έναντι 400.000 ευρώ, ωστόσο δεν τα κατάφερε (έφτασε πολύ κοντά στην Παρτίζαν), ενώ αναμένεται να αποπειραθεί το ίδιο κατά τη διάρκεια του Γενάρη, με τους «πράσινους» να μη μπορούν να τον αποκτήσουν ευθύς αμέσως, καθώς οι περιορισμοί στις μεταγραφές που έχουν επιβληθεί στην ομάδα δεν επιτρέπουν κίνηση για ξένο παίκτη
. Παρόλα αυτά, εάν το θελήσει ο σύλλογος, μπορεί να μπει σε συζητήσεις με τον «Ιστορικό» προκειμένου να αποκτηθεί ο Σερβοαυστριακός μεσοεπιθετικός ενόψει του καλοκαιριού του 2019. Ο ύψους 173 εκατοστών, Στρζαν Σπιριντόνοβιτς, είναι 25 ετών, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει με άνεση τόσο σε θέση φορ, όσο και στη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν σημείωσε 10 γκολ και 3 ασίστ σε 32 συμμετοχές με τη φανέλα των «κυανέρυθρων» και φέτος μετρά 1 γκολ και 3 ασίστ σε 10 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ