2018-11-08 17:11:16
Φωτογραφία για Καθυστερεί και άλλο!
Αν μπορούσαν θα το... έτρωγαν από το πρόγραμμά τους αλλά μετά από τόσα... ταρατατζούμ που έχουν κάνει είναι μάλλον δύσκολο να το εξαφανίσουν.

Προς το παρόν λοιπόν στο OPEN καθυστερούν την εμφάνισή του μπας και καταφέρουν να το… στρώσουν λιγουλάκι και δεν διώξει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές από τη συχνότητα του σταθμού όπως έχει συμβεί με άλλα… φερέλπιδα προγράμματα.

Ο λόγος για το «La Banda» που ξεκίνησε αναζητώντας νεαρούς τραγουδιστές και κατέληξε να μην θέτουν όριο ηλικίας μπας και υπάρξουν συμμετοχές και βγουν τα απαιτούμενα επεισόδια.

Βέβαια υπάρχουν στελέχη του σταθμού που θα ήθελαν να μην υπάρξει στο πρόγραμμα του OPEN που ήδη διαγράφει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και θεωρούν πως το talent show θα ρίξει ακόμα περισσότερο το μέσο όρο του σταθμού. Όπως φαίνεται όμως λόγω και του κόστους παραγωγής που έχει ήδη αρχίσει να «τρέχει» θα αναγκαστούν να το βγάλουν στον αέρα ελπίζοντας ότι το «La Banda» δεν θα είναι μία ακόμα… bomba στη σχέση του OPEN με τους τηλεθεατές όπως έχει αποδειχτεί και με άλλες επιλογές τους…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ