2018-11-08 22:53:20
Φωτογραφία για Το iOS 12.1.1 επεκτείνει το Haptic Touch στο iPhone XR
Στη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.1.1, ήταν δυνατή η λεπτομερής προβολή των ειδοποιήσεων και η ανταπόκριση σε αυτές στο iPhone XR. Προηγουμένως, αυτό δεν ήταν δυνατό, επειδή η εμφάνιση του smartphone δεν υποστηρίζει το 3D Touch.

Μαζί με το iPhone XR, η Apple εισήγαγε την τεχνολογία Haptic Touch, η οποία αντιγράφει τις δυνατότητες του 3D Touch. Ωστόσο, αντί να πιέζετε σκληρά την οθόνη, απαιτεί μια παρατεταμένη επαφή. Εξαιτίας αυτού, η ταχύτητα απόκρισης είναι χαμηλότερη από αυτή των συσκευών με 3D Touch.

Στο iOS 12, η ​​λειτουργία δεν λειτουργεί σε ολόκληρο το σύστημα. Ξεκινώντας με το iOS 12.1.1, το Haptic Touch θα μπορεί να ανοίγει ειδοποιήσεις και να εκτελεί ορισμένες ενέργειες μαζί του.

Αυτό είναι πολύ γρηγορότερο από την ώθηση των ειδοποιήσεων και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή". Παρόλο που αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές iOS, σπάνια χρησιμοποιείται επειδή είναι ενοχλητική και αργή.

Το Haptic Touch είναι διαθέσιμο μόνο στο iPhone XR. Σε παλαιότερα smartphones χωρίς 3D Touch, η λειτουργία δεν θα λειτουργήσει.

Το iOS 12.1.1 βρίσκεται σήμερα σε δοκιμές beta. Η τελική έκδοση του συστήματος θα πρέπει να απελευθερωθεί πριν από το τέλος του έτους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ