2018-11-09 14:19:20
Φωτογραφία για Το ΓΕΣ δίνει στα στελέχη του της Θράκης… δεύτερο ζευγάρι άρβυλα μετά από αρκετά χρόνια
του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Μία ευχάριστη εξέλιξη αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα για το μόνιμο προσωπικό του Στρατού Ξηράς, που μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα λάβει και ένα ακόμα ζευγάρι αρβυλών, το δεύτερο, εντός του ίδιου έτους! Και για να μην αρχίσουν οι άδικοι πανηγυρισμοί των στελεχών, πρόκειται μόνο για την αρχή , που θα ξεκινήσει από στελέχη μονάδων της Θράκης!

Συμφώνως με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδος μας, αποφασίστηκε και θα μοιραστούν – ως προελέχθη – το αμέσως προσεχές διάστημα 10.400 ζεύγη αρβυλών διαφόρων μεγεθών τα οποία παρήχθησαν από το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο (700 ΣΕ) και έχουν αποθηκευτεί στην 650 ΠΑΥΠ (Προκεχωρημένη Αποθήκη Υλικού Πολέμου). Τμήμα από τα άρβυλα αυτά, θα αποθηκευτούν στις αποθήκες της IV Ταξιαρχίας Υποστηρίξεως (IV ΤΑΞΥΠ) ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και δεν είναι καθόλου αστείο, καθώς τα τελευταία χρόνια τα στελέχη λάμβαναν ένα ζευγάρι αρβυλών, αντί για δύο που ήταν στο παρελθόν, ετησίως για την κάλυψη των καθημερινών υπηρεσιακών αναγκών τους
. Τα χρόνια του Μνημονίου όμως, για προφανείς λόγους οικονομίας, είχαν επιβληθεί δραστικές περικοπές, με αποτέλεσμα όποιου στελέχους τα άρβυλα καταστρέφονταν από τη χρήση δεν μπορούσε να λάβει δεύτερο ζευγάρι από τον εφοδιασμό της Μονάδας του, αλλά αναγκαζόταν να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του και να αγοράσει άρβυλα από το εμπόριο με δικά του χρήματα.

Τώρα επιδίωξη του ΓΕΣ είναι αυτό το πολύ σημαντικό θέμα – και όχι μόνο από την καθαρά οικονομική του πλευρά που φυσικά δεν μπορεί να παραγνωριστεί – αλλά και από καθαρά επιχειρησιακή, να αρχίσει να επιλύεται σταδιακώς, αρχής γενομένης από το προσωπικό του ΣΞ της Θράκης και καλώς εχόντων των πραγμάτων έπεται συνέχεια και για το προσωπικό που υπηρετεί στη ζώνη ευθύνης της ΑΣΔΕΝ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκανήσων και της Κρήτης!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
''Army good''
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
''Army good''
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ