2018-11-09 15:41:14
Φωτογραφία για ΣΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΟΛΤΣ
Στο Βερολίνο μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες συνεδρίου του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) της Γερμανίας. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός το απόγευμα του Σαββάτου θα μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα εκατό χρόνια από το τέλος του A’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.ΑΛ.Ο) είναι ένα άλλο μοντέλο επιχειρηματικότητας και μια διαφορετική φιλοσοφία και για την οικονομία και για την παραγωγή και για την ίδια τη ζωή», ανέφερε  σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητώντας με φορείς Κ.ΑΛ.Ο. στη δεύτερη έκθεση που διοργανώνει το Υπουργείο Εργασίας και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Η έκθεση πραγματοποιείται στον χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου.

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε χιουμοριστικά ότι «για πρώτη φορά έρχομαι σε αυτό το κτήριο και μπαίνω μέσα στον πάλαι ποτέ ναό του καπιταλισμού».

«Βλέπω όμως», τόνισε μιλώντας για τους φορείς Κ.ΑΛ.Ο. που εκθέτουν εντός της αίθουσας, «μια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα που είναι διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει να έχει μοναδικό στόχο το κέρδος».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ