2018-11-10 14:18:15
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Νέα απόφαση! 150 επεισόδια και μια έκπληξη...
Ο ΣΚΑΪ για δεύτερη σεζόν φέτος, κάνει προσπάθεια στον τομέα της Μυθοπλασίας, με το καθημερινό ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ .Το σίριαλ, σε διασκευή της Ρένας Ρίγγα, βγαίνει κάθε απόγευμα στις 18.45, χωρίς να φέρνει τεράστια ποσοστά.

Όμως, το τελευταίο διάστημα η σειρά έχει παρουσιάσει αισθητή άνοδο, και πλην εξαιρέσεων αγγίζει το 10 με 11% .Μάλιστα, ο σταθμός δίνει την αμέριστη στήριξή του, και πέραν του ότι έχει σκοπό να κάνει υπομονή και να διατηρήσει στον αέρα τη σειρά, αποφάσισε να δώσει έγκριση για νέα επεισόδια. Έτσι, όπως μετέφερε το Mytv, το κανάλι έδωσε το πράσινο φως για ακόμη 20 ,δηλαδή σύνολο 100. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το κανάλι με τη δημιουργό πήραν νέα απόφαση, κι έτσι δεν θα βγουν 20 ακόμη επεισόδια, αλλά...50! Ναι, η σειρά συνολικά θα ολοκληρωθεί με 150 επεισόδια, κι όχι 80 που ήταν η αρχική συμφωνία.

Συνεχίζοντας, πέραν  του νέου αριθμού επεισοδίων που ομολογουμένως δεν τον περιμέναμε καθώς από τα 80 στα 150 έχουμε τεράστια απόσταση, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει και κάτι ακόμη. Όπως μαθαίνω,λοιπόν, θα δούμε στο σίριαλ ένα γκεστ -έκπληξη πολύ δυνατό. Αναμένουμε http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ