2018-11-11 10:29:48
Φωτογραφία για ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΟΣΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΚΑΠΑΔΟΚΟΥ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ
 Την Παρασκευή 9-11-2018 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου όπου φυλάσσεται Ιερό Λείψανο Αυτού στον Ναό τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός  στον οποίο χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σαλώνων κκ. Αντώνιος.

Κατά τον Εσπερινό το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Π. Αλέξιος Στρ. Ιερέας του Ναυστάθμου Σαλαμίνος. 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ανήμερα της εορτής, Σάββατο 10 Νοεμβρίου, η μνήμη του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο 401 ΓΣΝΑ.

Στην πανηγυρική θεία Λειτουργία Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σαλώνων κκ. Αντώνιος πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Ευάγγελο Λιάπη, Ανχη (ΣΙ), και άλλους κληρικούς από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου και παρουσία πολλών πιστών.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σαλώνων κκ. Αντώνιος. Τέλος ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Ευάγγελος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο για την παρουσία του στην εορτή του Αγίου.

Να σημειωθεί ότι τους Ύμνους των Ιερών Ακολουθιών έψαλε Βυζαντινός Χορός Ιεροψαλτών υπό την Διεύθυνση του Α’ Ιεροψάλτου του Ιερού Ναού κ. Σπυρίδωνος Καμπίτση.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ