2018-11-11 22:44:30
Φωτογραφία για Η απίστευτη ιστορίας μιας μοναχής που έγινε πορνοστάρ!
Παρόλο που πέρασε οκτώ χρόνια σε ένα μοναστήρι, αυτό δεν την εμπόδισε να αλλάξει δραστικά τη ζωή της και να γίνει πορνοστάρ.

Η Γιούντι Πινέντα παραδέχθηκε ότι ο ιερέας της προσπάθησε να την μεταπείσει, αλλά αγνόησε τις συμβουλές του. Η νεαρή γυναίκα από την Κολομβία αποκάλεσε τη νέα της καριέρα στην πορνογραφία «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική» και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει «τίποτα κακό σε αυτό». Είπε ότι απολαμβάνει «τον αυνανισμό και την πορνογραφία» καθημερινά, αλλά εξακολουθεί να πηγαίνει στην εκκλησία και ποτέ δεν χάνει την Κυριακάτικη λειτουργία.

Η Γιούντι εξήγησε την αρχική της κλήση προς τη θρησκευτική κοινότητα σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ. Είπε: «Ήμουν στο σχολείο όταν οι μοναχές ήρθαν να μας επισκεφτούν και ήξερα τότε ότι ήθελα να το κάνω αυτό».

Όταν ήταν 10 χρονών πήγε σε ένα μοναστήρι και παρέμεινε εκεί για οκτώ χρόνια, εκπαιδευόμενη για να γίνει μοναχή. Ανέφερε ότι «αισθάνθηκε πολύ χαρούμενη» εκεί, αλλά σύντομα ερωτεύτηκε ένα δάσκαλο θεολογίας και αποφάσισε να παραιτηθεί από το μοναστήρι.

Ξεκίνησε μια ζωή στη πόλη Μεντελίν και εργαζόταν για την εταιρεία Nestle όταν γνώρισε έναν άνθρωπο που προσλάμβανε μοντέλα για βίντεο ενηλίκων. Συμμετείχε σε ένα κάστινγκ και προσλήφθηκε.

Η Πινέντα είπε στα τοπικά ΜΜΕ: «Αρχικά αισθανόμουν άσχημα, αλλά τώρα είμαι καλά με αυτό. Επίσης, όπως είπε, «αισθάνομαι καλά όταν πηγαίνω στην εκκλησία. Δεν έχω ποτέ χάσει τις προσευχές της Παρασκευής, τις συναντήσεις του Σαββάτου ή την Κυριακάτικη λειτουργία».

Πηγή: reader.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ