2018-11-13 17:47:12
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Για διφορούμενη στάση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την πρόταση συμφωνίας Πολιτείας - Εκκλησίας κάνει λόγο, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με το Μαξίμου: «Μετά την ανακοίνωση της πρότασης συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας η Ν.Δ. εξέφραζε επισήμως την ικανοποίησή της, διεκδικώντας μάλιστα και την πατρότητα της πρότασης συμφωνίας».

«Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να επιβεβαιωθεί ποιος κάνει κουμάντο στη Ν.Δ. Το ένα μετά το άλλο, πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ., προεξαρχόντων του Αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και εσχάτως του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ακυρώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τάσσονται κατά της πρότασης συμφωνίας», τονίζει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου: «Δεν περιμένει κανείς ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μπορέσει να επιβληθεί στους ακραίους που ελέγχουν το κόμμα του και στους υπόγειους σχεδιασμούς τους. Περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη μία ξεκάθαρη απάντηση: Η Ν.Δ. παραμένει υπέρ της πρότασης συμφωνίας με την Εκκλησία της Ελλάδος ή για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ο κ. Μητσοτάκης έγινε πάλι έρμαιο των ακροδεξιών;».


Νωρίτερα, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσαν για «εναγώνια προσπάθεια του κ. Τσίπρα να αιτιολογήσει την πρωτοφανή αναστάτωση που προκάλεσε τόσο στις τάξεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσο και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εξαιτίας μιας πρόχειρης συμφωνίας που επεδίωξε για προφανείς, πια, προεκλογικούς λόγους».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ