2018-11-14 09:05:23
Φωτογραφία για Open: Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Φουρθιώτη...
Απροετοίμαστοι για ακόμα μία φορά στο OPEN που το πάνε... αργά... αργά... και χαλαρά...! Δεν είναι τυχαίο που και οι πτήσεις του σταθμού τους πίνακες τηλεθέασης είναι παρόμοιας... χαλαρότητας.

Ενώ εκκρεμεί η οριστική απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας με τον Μένιο Φουρθιώτη στη δίκη που θα γίνει αρχές Δεκεμβρίου, η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού φάνηκε σαν να μην περίμενε τη θετική για αυτήν απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων. Μπορεί λοιπόν να έβγαλαν ανακοίνωση για «Οριστική Διακοπή Συνεργασίας» χωρίς να έχει αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη αλλά αμέσως σήμανε συναγερμός στην Παιανία για το τι θα βγάλουν στη θέση της εκπομπής. Έτσι λοιπόν επιστράτευσαν τους συντελεστές καλοκαιρινής εκπομπής αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για προσωρινή λύση.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν, μετά την  απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο παρουσιαστής, αποφάσισαν να αναζητήσουν το πρόσωπο που θα πάρει το «τιμόνι» της εκπομπής ώστε να μην αφήσουν τους απέναντι, στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια να ωφεληθούν από την απουσία της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» που σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά και πωλήσεις προϊόντων, βεβαίως, βεβαίως.


Έτσι λοιπόν προσπαθούν να βρουν τον κεντρικό παρουσιαστή ή παρουσιάστρια, ενώ όμως στο OPEN υπάρχει και άλλη κόντρα μεταξύ στελεχών του σταθμού για το αν στην καινούργια εκπομπή συνεχίσουν συνεργάτες της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», με κάποια από τα στελέχη να επιθυμούν την παραμονή τους ενώ κάποιοι απαιτούν την… αποπομπή τους, τονίζοντας ότι ήταν «με την προγενέστερη κατάσταση», δηλαδή τον Μένιο Φουρθιώτη. Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων δεν δίνει… open δικαίωμα στον τηλεοπτικό σταθμό για καινούργια εκπομπή, αλλά πρέπει να περιμένουν την τελεσίδικη κρίση της Δικαιοσύνης.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι αν και η συνεργασία με τον παρουσιαστή έχει διακοπεί μετά την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα είναι εμφανές ότι το… φάντασμά του συνεχίζει να ενοχλεί κάποιους στο κανάλι της Παιανίας έστω κι αν το βλέπουν στα πρόσωπα εργαζομένων που θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους…! Άλλωστε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στις αρχές Δεκεμβρίου μπορεί πολλά να αλλάξουν καθώς υπάρχουν… open εκκρεμότητες…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ