2018-11-16 14:39:29
Φωτογραφία για Ζευγάρι σατανιστών συνελήφθη με αρχαία
Ο 60χρονος και η 55χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων έπειτα από διακριτική παρακολούθηση που κράτησε τρεις μήνες

Πολυσχιδείς δραστηριότητες φέρεται να είχε αναπτύξει ένα ζευγάρι Ελλήνων από το χωριό Πέρδικα της Θεσπρωτίας, καθώς σκόπευαν να ξεπουλήσουν δεκάδες αρχαία αντικείμενα και θρησκευτικά κειμήλια, ενώ παράλληλα «εξυπηρετούσαν» έναντι αδράς αμοιβής όσους ήθελαν να κάνουν κακό σε κάποιους κάνοντας τελετές... μαύρης μαγείας!

Ο 60χρονος και η 55χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων έπειτα από διακριτική παρακολούθηση που κράτησε τρεις μήνες, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι διακινούσαν παράνομα αρχαιότητες άγνωστης προέλευσης. Όταν αποφασίστηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις ξύλινες σφραγίδες, νομίσματα Ρωμαϊκής περιόδου ένα από τα οποία απεικονίζει τον αυτοκράτορα Μάρκο Αυρήλιο και άλλα της Βυζαντινής και Οθωμανικής περιόδου, μία χάλκινη πόρπη, αρχαία δαχτυλίδια και κοσμήματα. Ακόμη, κατασχέθηκαν θρησκευτικά κειμήλια, όπως εικόνες του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίας Βρεφοκρατούσας και ένα βιβλίο των Ψαλμών που θα εξεταστούν από αρχαιολόγους για να διαπιστωθεί η αξία τους.


Όμως, εκτός από τα αρχαία, στο σπίτι βρέθηκαν πλήθος κεριά, πεντάλφες, δεκάδες ομοιώματα με κολλημένες φωτογραφίες των υποψήφιων θυμάτων, άλλα σύνεργα για σατανιστικές τελετές και τέσσερα βιβλία λευκής και μαύρης μαγείας! Μάλιστα, το ζευγάρι κρατούσε το... «πελατολόγιό» του με ονόματα και τηλέφωνα όσων πλήρωναν αδρά για να κάνουν «μάγια» σε όσους ήθελαν να βλάψουν! 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ