2018-11-17 10:30:06
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τα αποτελέσματα των εκλογών
Διαβάστε την ανάρτηση τού Γιώργου Καλλιακμάνη, προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής, ύστερα από τα αποτελέσματα των εκλογών: Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους

συναδελφους μου για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσιες που πραγματοποιήθηκαν 14,15 και 16 Νοεμβρίου 2018 ,τους συναδελφους μου που πιστεψαν σε εμάς και για αλλη μια φορά (Τρίτη συνεχόμενη ) μας έδωσαν μια μεγαλειώδη νίκη και φυσικά τους 250 συναδελφους που στήριξαν και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια .

Ο αγώνας για την αντιμετώπιση των προβλήματων στην νοτιοανατολική Αττική στο Αεροδρομιο και στην διεύθυνση ειδικών αστυνομικών δυνάμεων συνεχιζεται με αμείωτους ρυθμούς και με αίσθημα ιδιαίτερης ευθύνης μετά το χθεσινό αποτέλεσμα .

981 συνάδελφοι μας έδωσαν την δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με μεγαλύτερο πλέον σθένος ,μας έδωσαν την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο με 4 έδρες έναντι των 3 του δεύτερου συνδυασμού καθώς και 7 περισσότερους αντιπροσώπους από αυτούς που ήδη είχαμε στην ΠΟΑΣΥ .

Θελω επίσης να συγχαρώ και τους συναδελφους των άλλων δυο συνδυασμών που έλαβαν την δεύτερη και τριτη θέση .Συνεχιζουμε πιο δυνατοί να προσφέρουμε στον συνάδελφο ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά _
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ