2018-11-17 10:56:41
Φωτογραφία για ΓΕΣ: Internet σε όλα τα φυλάκια του Στρατού Ξηράς
Του Ηλία Προύφα

Έτος Μέριμνας Προσωπικού, χωρίς internet δε γίνεται. Αυτή ήταν και η εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος από την πρώτη ημέρα της θητείας του στο ΓΕΣ, δεν είδε με καχυποψία το διαδίκτυο, το αντίθετο μάλιστα.

Όπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου, Συνταγματάρχης Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης, μέσα στο 2018, ο ΣΞ εγκατέστησε internet, σε όλα τα φυλάκιά του.

Η συνεχής επικοινωνία με το περιβάλλον μας όπως αναγράφει χαρακτηριστικά, δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μία καθημερινή ανάγκη. Κατανοώντας την ανάγκη αυτή, ο Στρατός Ξηράς, εγκατέστησε εντός του 2018 internet σε όλα τα φυλάκια, έτσι ώστε όλοι όσοι υπηρετούν σε αυτά, να μπορούν να συνεχίζουν να καλύπτουν τις επικοινωνιακές τους ανάγκες . 

Με αφορμή λοιπόν την κατάταξη των νέοσύλλεκτων οπλιτών της 2018 ΣΤ' ΕΣΣΟ δημιουργήθηκε μία όμορφη ιστορία μεταξύ 2 νέων, μάλλον πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, έτσι ώστε οι νέοι μας να μην ανησυχούν για την τοποθέτησή τους. Όπου και να κατατάσσονται και να υπηρετούν, οι νέοι μας να μην ανησυχούν, θα εκπαιδευτούν, θα κουραστούν, αλλά τελικά καλά θα περάσουν! Γιατί τίποτα δε μας προσφέρεται δωρεάν. Πόσο μάλλον η ελευθερία μας!!
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ