2018-11-17 18:51:24
Φωτογραφία για Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τους προπηλακισμούς εναντίον της αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974, η οποία το μεσημέρι κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Τα μέλη του Συνδέσμου, ο οποίος αποτελεί το φυσικό και θεσμικό εκπρόσωπο της αντίστασης κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών, προπηλακίστηκαν από κάποιους, οι οποίοι θεωρούν εαυτούς ιδιοκτήτες της Ιστορίας και των αγώνων του λαού» τονίζεται μεταξύ άλλων.

Το κυβερνών κόμμα καταδικάζει, παράλληλα, την «αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια, όπως και κάθε αντίστοιχη πράξη, η οποία το μόνο που καταφέρνει είναι να αποστεώνει και να αλλοιώνει το νόημα της επετείου της 17ης Νοεμβρίου και να την απομακρύνει από το λαϊκό κίνημα».

«Σε μια εποχή μάλιστα που ο φασισμός έχει σηκώσει κεφάλι, εκείνο που προέχει είναι η ενότητα και η συμπόρευση των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου» επισημαίνει, παράλληλα.

Υπενθυμίζεται ότι ένταση επικράτησε έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς φοιτητές που έχουν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής και δεν επέτρεψαν την είσοδο στο Προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ).

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ