2018-11-17 20:05:19
Φωτογραφία για Νέα κόντρα! Γιώργος Λιάγκας VS Ποσειδώνας Γιαννόπουλος! Τι συνέβη;
Νέο μέτωπο φαίνεται πως έχει ανοίξει ο Γιώργος Λιάγκας λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της νέας του ραδιοφωνικής εκπομπής στο "Party fm".

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής έγραψε ένα κείμενο, σχολιάζοντας τον αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας Μιχάλη Λώλη, που πρόσφατα έγινε θέμα συζήτησης, με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε, στα social media στην οποία ο ίδιος ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύντροφό του, μπροστά από την ελληνική σημαία.

Το κείμενο αυτό σχολιάστηκε από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλου που τη φετινή σεζόν ανήκει στην ομάδα της εκπομπής "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα είπε:

"Με εντυπωσιάζει η εμμονή του Γιώργου Λιάγκα με τα ομοφυλοφιλικά θέματα. Οποιαδήποτε στιγμή "σκάσει" κάποια είδηση που αφορά σε ομοφυλοφιλικό ζήτημα, βγαίνει από μία γωνία να πάρει θέση. Από ένα σημείο και μετά γίνεται εμμονικό. Απλά μην του κακοφαίνεται όταν τον λένε ομοφοβικό
. Συμφωνώ με αυτό που λέει στο άρθρο, αλλά θα μπορούσε να ασχοληθεί με ένα άλλο θέμα και όχι πάλι με αυτό, όταν στο παρελθόν έχει δεχθεί ένα bullying για αυτό το πράγμα. Ασχολείται με την ομοφυλοφιλία παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Το έχει πληρώσει και ακριβά αυτό. Είναι κοινό μυστικό, πως έχασε και τη θέση του σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά το έμμεσο κράξιμο που έκανε σε πολύ γνωστό ηθοποιό, τον Σπύρο Μπιμπίλα.".

Το τελευταίο σχόλιο φαίνεται πως εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος απάντησε μέσω της ραδοφωνικής του εκπομπής λέγοντας: " Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβηκε χθες στα νούμερα  με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να λέει ψέμματα για μένα. Είπε ότι απολύθηκα από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, επειδή είπα κάτι για κάποιον στον αέρα. Πρώτον, δεν ισχύει δεύτερον, συνήθως παραιτούμαι και δεν με απολύουν και τρίτον, αν του κάνω αγωγή του συγκεκριμένου θα την κερδίσω γιατί το ψέμα που είπε για δεν μπορεί να το αποδείξει για κάτι πολύ απλά που δεν έχει γίνει ποτέ. Σταματήστε το ψέμα γιατί κάποια στιγμή θα κινηθώ νομικά και δεν θα σας αρέσει. "

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ