2018-11-18 08:40:50
Φωτογραφία για ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Στη σύλληψη 19 ατόμων, συνολικά, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, προχώρησε η αστυνομία. Αρχικά, έγιναν 22 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ αργότερα συνελήφθησαν άλλα 6 άτομα, στην περιοχή των Εξαρχείων. Οι 19 συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ, χθες σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Νεαρά άτομα πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών και μέσα από κτίριο του Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα επεισόδια έγιναν στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα και Τσαμαδού.

Νωρίτερα στήθηκαν οδοφράγματα και πετάχθηκαν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών δυνάμεων που έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Ειδικό όχημα της ελληνικής αστυνομίας έκανε ρίψεις νερού επί της οδού Πατησίων προς την πλευρά του Πολυτεχνείου. Στα συγκεκριμένα σημεία πέταξαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ