2018-11-19 18:54:31
Φωτογραφία για ΔΙΕΨΕΥΔΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής με ανακοίνωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά πληροφορίες και διαλόγους που δημοσιεύτηκαν στην «Αυγή», το «Documento» και την «Εφημερίδα των Συντακτών» σχετικά με συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τέτοια συνάντηση με αυτό το περιεχόμενο δεν υπήρξε ποτέ» ξεκαθαρίζει. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τυχοδιωκτική στάση, επικαλούμενος τις συγκεκριμένες πληροφορίες, που ήθελαν τον Πρόεδρο της Ν.Δ. να έχει ζητήσει από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην προχωρήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία. 

Μαξίμου: Θυμίζουμε την ένατη εντολή «ου ψευδομαρτυρήσεις»

Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε μέσω διαρροών και κατόπιν εορτής τη μυστική συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, υποστηρίζει το Μαξίμου. Όπως σημειώνει, την ίδια ώρα ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, επιβεβαίωσε, επίσης κατόπιν εορτής, τη μυστική του συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό Γραφείο, τόσο ο Αρχηγός, της Ν.Δ., όσο και ο Μητροπολίτης Πειραιώς ισχυρίζονται πως, παρά το γεγονός ότι οι συναντήσεις έγιναν λίγο πριν τις ανακοινώσεις για την πρόταση συμφωνίας Πολιτείας-Εκκλησίας, το θέμα δεν συζητήθηκε.

«Θυμίζουμε την ένατη εντολή: Ου ψευδομαρτυρήσεις...» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ